Nanna ja Jere Karalahden rakkaus roihahti mysteeriviestistä – ex-kiekkoilija alkoi selvittää, kuka jäähallilla pyörinyt vaaleaverikkö oli: ”Olin aika hämmästynyt”

Julkaistu:

Nanna ja Jere Karalahden rakkaus roihahti jäähallilla, kun parin yhdisti Nannan Hemppa-veli.
Hyvinvointiyrittäjä Nanna Karalahti avaa tänään ilmestyvässä Sinä Pystyt -kirjassaan (WSOY) hänen ja ex-kiekkoilija Jere Karalahden suhteen alkutaivalta.

Kaksikon rakkaustarina sai alkunsa, kun Karalahti huomasi jäähallin käytävällä kauniin vaalean naisen.

– Pyöritin jääkiekkojoukkue Jokereiden Ice Girls -ryhmää ja olin aina katsomassa joukkueen pelejä ja muutenkin pyörin hallilla. Veljeni Hemppa pelasi Jeren kanssa samassa joukkueessa ja ryhtyi ihmettelemään, miten etäiseksi jäänyt Karalahti yhtäkkiä pyrki juttusille hänen kanssaan, Nanna kertoo kirjassaan.


Syy tähän oli Nanna, sillä Jere halusi tietää, kuka jäähallilla pyörinyt kaunotar oli. Tämän jälkeen kiekkoilija pyysi naisen puhelinnumeroa joukkuetoveriltaan.

Nanna kertoo saaneensa tuolloin oudosta numerosta tekstiviestin, jonka lähettäjäksi paljastui vasta myöhemmin Jere.

– Viesti, jonka Jereltä sain, oli iloinen ja positiivinen ja täynnä hymiöitä. Olin aika hämmästynyt, että olemukseltaan pelottava Karalahden Jere pystyy moiseen, Nanna kertoo kirjassa.
Nanna ja Jere tapasivat vuoden 2013 lopussa. Tuolloin Jere oli vielä avioliitossa toisen naisen kanssa, mutta haki eroa vuodenvaihteen jälkeen.


Elokuussa 2015 tanssittiin Jere ja Nanna Karalahden häitä, ja toukokuussa 2016 syntyi heidän poikansa Jax.

Kaksikon yhteiseltä matkalta ei ole puuttunut käänteitä, sillä huhtikuussa 2017 Nanna kertoi blogissaan, että he ovat eronneet. Eron syitä ei selitelty sen tarkemmin, mutta Jere kertoi kirjassaan, että siirtyminen pukukoppimaailmasta leikkipuistomaailmaan vaati häneltä paljon, ja että he olivat ajautuneet Nannan kanssa umpikujaan eikä kummallakaan ollut voimia puhua asioita halki.

Pariskunta ei koskaan toimittanut avioeropapereita eteenpäin, ja elokuussa Jere ja Nanna kertoivat olevansa jälleen yhdessä. Heinäkuussa 2018 syntyi parin toinen lapsi, Alexia.