Kauneusleikkauksista tarpeekseen saanut Ihmis-Ken toteutti lapsuuden unelmansa – poseeraa Instagramissa yllään vain merenneidon pyrstö - Viihde - Ilta-Sanomat

Kauneusleikkauksista tarpeekseen saanut Ihmis-Ken toteutti lapsuuden unelmansa – poseeraa Instagramissa yllään vain merenneidon pyrstö

Ihmis-Keninä tunnettu Rodrigo Alves toteutti lapsuudenaikaisen haaveensa ja pukeutui merenneidoksi.

Alves toteutti lapsuuden unelmansa ja sonnustautui Instagram-kuviaan varten merenneidon pyrstöön.

14.8.2019 12:43

Lukuisien kauneusleikkauksiensa seurauksena lempinimen ”Ihmis-Ken” saanut Rodrigo Alves, 34, on jälleen onnistunut säväyttämään ulkonäöllään, kertoo brittilehti Daily Mail.

Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan ollut kauneuskirurginen toimenpide. Alves nimittäin julkaisi tiistaina Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa uima-altaassa yllään merenneidon pyrstö.

– Kun olin lapsi haaveilin, että voisin hengittää veden alla. Nuo unelmat seurasivat minua aikuisuuteen. Mutta unelmat näköjään käyvät toteen, Alves runoilee kuvatekstissään.

Alvesin julkaisu on kerännyt Instagramissa tuhansia tykkäyksiä ja satoja kommentteja. Miehen seuraajat ihastelevat tämän merenneitopyrstöä ja hehkuttavat Alvesin rohkeutta olla aito oma itsensä.

Heinäkuussa Alves ilmoitti sosiaalisessa mediassa saaneensa tarpeekseen kauneusleikkauksista ja Ihmis-Ken -lempinimestään. Hän kertoi Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä, että haluaisi olla pitkästä aikaa oma itsensä.

Rodrigo Alvesille on elämänsä aikana tehty yli 70 kauneusleikkausta.

– Viimeiset seitsemän vuotta minua on kutsuttu Ihmis-Keniksi. Minun on täytynyt elää tiukalla dieetillä, värjäyttää aina hiusteni juuri ja kestää ihmisten odotukset. Nyt se on ohi! hän kirjoitti päivityksessään.

– Tahdon vain olla vapaa, käyttää mustia vaatteita tai mitä tahansa tahdon, antaa hiusteni kasvaa tummina ja antaa todellisen minäni loistaa, Alves tilitti.

Ihmis-Keninä tunnettu Rodrigo Alves ilmoitti hiljattain saaneensa kauneusoperaatioista tarpeekseen.

Alves arvioi helmikuussa Good Morning Britainille, että hänelle on tehty noin 70 kauneusleikkausta. Hän on ollut useita kertoja kuoleman kielissä pieleen menneiden operaatioiden takia. Ensimmäinen kauneusleikkaus Alvesille tehtiin hänen ollessaan vain 17-vuotias.

– Olin ruma, lihava ja minua kiusattiin, koska en ollut samannäköinen kuin luokkatoverini. Olin masentunut, nöyryytetty ja ihmiset jopa tönivät minua portaissa aknen takia. Tiesin silloin, että paras vaihtoehto on tulla parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestäni, hän on kertonut aiemmin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?