Malesian ex-kuningas joutui hylkäämään venäläisen missivaimonsa, jonka vuoksi luopui kruunusta – perhe etsii nyt ”sopivampaa” morsianta

Julkaistu:

Muhammad V luopui asemastaan rakastuttuaan Miss Moskovaan, Oksana Veovodinaan, 27.
Kremlin lähteiden mukaan Malesian entinen kuningas Muhammad V on eronnut venäläisestä missivaimostaan Oksana Veovodinasta ja joutunut etsimään itselleen sopivamman morsiamen, The Daily Mail kirjoittaa.

Komsomolskaja Pravda -lehden mukaan eron takana on Muhammadin perhe, joka pakotti miehen jo luopumaan kruunustaan aiemmin tänä vuonna, vain pari kuukautta pariskunnan häiden jälkeen.

Eri lähteiden mukaan varsinkin Muhammadin 70-vuotias äiti on ollut vaatimassa kruunusta ja vaimosta luopumista.

– Minun tietojeni mukaan ex-kuninkaan perhe vihaa tämän venäläistä vaimoa. He ovat olleet häntä vastaan heti alusta alkaen. Tapana on valita vaimo omasta yhteisöstä. Oksana oli väärä valinta, lähde kertoo.

– Kuningas itse sanoi, että hän menee naimisiin ja niin hän tekikin. Pari salasi liiton useiden kuukausien ajan. Hän ehkä toivoi, että perhe muuttaisi mielensä Oksanan suhteen, mutta sitä ei koskaan tapahtunut.


Oksana puolestaan väittää, ettei ero ole totta, Moskovan diplomaattilähteet toteavat.

Oksanan ystävät sanovat, ettei tämä ole saanut minkäänlaisia avioeropapereita, eikä ymmärrä, miksi ex-kuningas on yhtäkkiä kääntynyt vaimoaan vastaan.
Pariskunnalla on yksi lapsi, toukokuussa syntynyt Leon.

Muhammadin perhe on esittänyt jopa epäilyjä, että tämä ei olisi lapsen isä.

Oksanan kerrotaan huolehtivan tällä hetkellä lapsesta yksin, mutta Muhammadin kustannuksella.

Heidän huhutaan asuvan Moskovan lähellä, venäläiseliitin suosiossa olevalla asuinalueella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt