Geena Davisin avioerossa tapahtui hämärä käänne – väittää 17 vuoden avioliittoa tekaistuksi

Julkaistu:

Hollywood-näyttelijä Geena Davis väittää nyt, ettei 17 vuotta naimisissa ollut pariskunta olisi koskaan ollut virallisesti aviopari.
Hollywood-tähti Geena Davis, 63, muistetaan muun muassa elokuvista Thelma ja Louise, Kurkunleikkaajien saari sekä Stuart Little. Suomessa Davis muistetaan erityisesti avioliitostaan suomalaisohjaaja Renny Harlinin kanssa. Pariskunta oli naimisissa vuosina 1993-1998.

Davis on ollut naimisissa kaikkiaan neljä kertaa. Tähden nykyinen puoliso Reza Jarrahy haki kuitenkin avioeroa viime toukokuussa. Syyksi eroon ilmoitettiin tuolloin ylitsepääsemättömät erimielisyydet parin liitossa.
Ex-pariskunta on ollut asumuserossa jo viime marraskuusta lähtien. Erossa Jarrahy vaatii Davisilta puolison elatusapua sekä lasten yhteishuoltajuutta, eikä suostu maksamaan elatusapua Davisille. Jarrahy työskentelee kirurgina.


Nyt viihdesivusto TMZ on kertonut uusia, hämäriä yksityiskohtia liittyen pariskunnan avioeroon. Sivuston mukaan Davis väittää nyt, ettei pariskunta olisi koskaan ollutkaan virallisesti naimisissa. TMZ kertoo, että Davis yrittää näin välttää joutuvansa maksamaan ex-miehensä vaatimaa elatusapua.

Davis on pohjannut väitteensä pariskunnan häävideoon, jonka nainen vakuuttaa olevan rankasti editoitu. Davisin mukaan häävideolta puuttuu kriittisiä kohtia, joista kävisi ilmi, ettei parin avioliitto olisi virallinen, kertoo TMZ.


Sivuston käsiinsä saamien dokumenttien mukaan Jarrahyn asianajajat olisivat myöntäneet, että häävideolta todella puuttuu materiaalia. Davis ei kuitenkaan ole suostunut tarkentamaan, mikä tarkalleen on se kohta videosta, joka todistaisi naisen väitteet oikeiksi.

Davis ja Jarrahy ehtivät olla naimisissa 17 vuotta. He avioituivat syyskuussa 2001 ja heillä on kolme lasta - tytär ja kaksospojat. TMZ ei kerro, koska parin avioeroa ja siihen liittyviä erimielisyyksiä on tarkoitus käsitellä oikeudessa.