Sami Kuronen paljastaa: Temptation Islandin kuumimmat käänteet jaetaan heti työryhmän kesken – ovela kikka mahdollistaa jatkuvan seuraamisen

Julkaistu:

Suosikkiohjelman tekeminen vaatii juontajalta pitkiä työpäiviä ja täydellistä omistautumista.
Thaimaan rannat ja paahtava helle tarkoittavat juontaja Sami Kuroselle, 45, lomailun sijaan työrupeamaa, sillä reissut maapallon toiselle laidalle pitävät yleensä sisällään tiukat työviikot Temptation Island Suomi -ohjelman parissa.

Tosi-tv-sarjan odotetun kuudennen kauden kuvaukset saatiin heinä-elokuun taitteessa purkkiin ja ohjelmaa juontava Kuronen lennähti takaisin Suomeen grillattuaan iltanuotiolla rakkauttaan koettelevia pariskuntia.

Tällä kaudella viettelysten saarella oli paljon uutta, joka vaikutti myös työryhmän arkeen.

– Tällä kaudella pistettiin oikeastaan kaikki uusiksi. Kuvaamme täysin uudessa paikassa, joka on mielestäni se kauniimpi osa Thaimaata. Uskon ja toivon, että se näkyy tv-ruuduissa asti.
Myös Kurosen omat asumisjärjestelyt muuttuivat. Aiemmilla kausilla työryhmä jaettiin kahtia, ja Kuronen piti majaa sinkkunaisten ja varattujen miesten resortin läheisyydessä. Nyt koko työryhmä majoittui kauempana hotellissa.

– Se helpotti myös meidän vapaa-aikaa. Kun ei ollut kuvauksissa, pääsi helpommin irti siitä Temppari-kuplasta ja sai muuta tekemistä ja ajateltavaa. Ei tarvinnut olla ihan vuorokauden ympäri tapahtumien keskellä.

Vaikka työryhmä majaili fyysisesti kauempana, tuli käänteitä silti seurattua tarkasti. Tästä piti huolen työntekijöiden yhteinen Whatsapp-ryhmä, jossa jaettiin reaaliajassa kaikki kummimmat käänteet.

– Sinne päivitettiin ahkerasti juonenkäänteitä ja koko ajan sitä tuli luettua, että mitäs nyt on tapahtunut. Ne olivat niin mielenkiintoisia, että viestejä tuli luettua koko ajan.

– Tämän työn yksi hyvistä puolista on se, että pääsee oikeasti seuraamaan tapahtumia vuorokauden ympäri. Huono puoli siinä on se, että totaalinen irtautuminen voi olla aika vaikeaa.


Työpäivät venyvät kuvausten aikana pitkiksi. Varsinaisia vapaapäiviä ei ollut, vaan kuvaukset työllistivät seitsemänä päivänä viikossa.

– Kuvaamme jakson joka päivä. Kolme viikkoa tehdään töitä ihan yhteen putkeen.

Vähäisellä vapaa-ajallaan Kuronen laittoi lenkkarit jalkaansa ja suuntasi rannalle juoksemaan. Joskus hän myös otti skootterin ja ajoi kymmenen minuutin matkan läheiselle kuntosalille.

– Välillä ehdimme mennä illalla syömään työryhmän kanssa läheisiin ravintoloihin, mies kuvailee.

Uuden kuvauspaikan lisäksi tuleva kausi vie Kurosen mielestä katsojat ja osallistujat aiempaa lähemmäksi ohjelman alkuperäistä ideaa.

– Tulevalla kaudella päähuomio on enemmän tunteissa ja päänsisäisissä asioissa. Se on mielestäni paljon kiinnostavampaa kuin se, että kenellä heiluu peitto ja kenellä ei. Sitäkin jännitettävää riittää, mutta tunteet korostuvat nyt enemmän kuin aiemmin. Sitä kautta päästään hyvin takaisin tämän formaatin alkulähteille.
Temptation Island Suomi 9.10. alkaen keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella klo 21. Temptation Island Suomi Extra aina torstailähetyksen jälkeen klo 22.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt