Venäläinen Playboy-malli, 29, kuoli kesken julkkisten suosiman detox-hoidon – kuolinsyy täysi mysteeri

Julkaistu:

Venäläismalli Janna Rasskazova kuoli hämärissä olosuhteissa.
Venäläinen Playboy-malli Janna Rasskazova on menehtynyt vain 29-vuotiaana, uutisoivat Daily Mail ja venäläislehti Moskovskij Komsomolets.

Rasskazovan ystävä kertoo venäläismedialle kaunottaren menettäneen tajuntansa kesken detox-hoidon. Lehtitietojen mukaan Playboy-malli oli tilannut kotiinsa Moskovaan asiantuntijan tekemään hänelle vitamiinihoidon. Suonensisäisesti annosteltava vitamiinitiputus on ollut valtavan suosittu toimenpide esimerkiksi Hollywood-tähtien keskuudessa.
Moskovalaismallin kerrotaan juhlineen ankarasti ennen detox-hoitoa ja halunneen virkistäytyä hoidolla.

Rasskazovan ystävät ovat kertoneet venäläismedialle hoitajan jättäneen nukahtaneen naisen ja hoidon ajaksi ja pian ystävät huomasivat Rasskazovan hengittävän raskaasti. Hätääntyneet ystävät ravistelivat naisen hereille ja huomasivat, että jotain on pahasti vialla.

– Hän haukkoi henkeään ja menetti tajuntansa, mallin ystävä Alexander kertoo Moskovskij Komsomolets -lehdelle.

Ystävät soittivat hätänumeroon, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä.
Lehtitietojen mukaan viranomaiset uskovat, että Rasskazovan lääkitys ja detox-hoidossa käytetyt aineet eivät sopineet yhteen. Mallin kerrotaan käyttäneen lääkitystä, josta hän ei ollut maininnut vitamiinitiputusta tehneelle henkilölle. Viranomaiset tutkivat kuolemaan edeltäneitä tapahtumia.

Venäläismallin kuvaillaan olleen myös erittäin suosittu DJ kotimaassaan. Hän oli poseerannut vähissä vaatteissa Playboyn ja miestenlehti FHM-lehden sivuilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt