Bam Margera sai tarpeekseen Dr. Philin hoidosta ja lähti vieroituksesta: julkaisi heti sekavan videon Ville Valosta

Julkaistu:

Bam Margera on palannut jälleen sosiaaliseen mediaan. Tähden piti olla hoidossa useiden kuukausien ajan, mutta hoitojakso kesti lopulta vain viikon.
Bam Margera, 39, on Instagraminsa perusteella päässyt pois hoidosta ja palannut sosiaaliseen mediaan. Tosi-tv-tähti on vuorokauden sisällä julkaissut kymmeniä videoita ja kuvia Instagramissa, eikä loppua näy.

Eräällä videollaan Margera raivoaa, miksi joku poistaa hänen päivityksiään sosiaalisesta mediasta. Fanit epäilevät, että hämyisten päivitysten jälkeen Margeran perhe ja manageri ovat ottaneet ohjat käsiinsä ja hallinnoivat nyt tähden tiliä.

– Aion poistaa sen nettioikeuksistani, joka poistaa faktojani. Pitäkää päivitykseni julki, Margera uhoaa.

Eräällä raivoisalla videollaan Margera nostaa jälleen esille HIM-yhtyeen solistin Ville Valon ja yhtyeen heartagram-logon.
– Rakastan heartagramia. Miksikö rakastan sitä? Koska se on v***n siisti! Miksikö se on siisti? No siksi kun se kuvastaa HIMiä, maailman parasta bändiä, Ville Valoa ja minua, hurjistunut Margera selittää Instagramissa ja tuhertaa yhtyeen logoa paperille.


Margera jatkaa videolla piirtelyään ja kirjoittaa Ville Valon nimen paperille. Muissa julkaisuissaan Margera muun muassa haikailee entisen tyttöystävänsä Kat von D:n perään.

– Kaipaan sinua, Margera kujertaa.

Monet Margeran faneista pyytävätkin jo vuosikausia raittiina pysytellyttä tatuointitaiteilijaa auttamaan Margeraa.

– Kat, etkö voisi auttaa häntä jotenkin, fanit anelevat Instagramissa.

Bam Margera joutui viime viikolla hoitoon julkaistuaan avunpyyntöjä Instagram-tilillään. Hätiin riensi kiistelty julkkispsykologi Dr. Phil, joka matkusti tv-kameroiden kanssa tapaamaan Margeraa. Tuolloin TMZ-sivusto kertoi, että vuorokauden sisällä Dr. Philin tv-ohjelman kuvausryhmä oli järjestänyt väliintulon, kuvannut jakson ja saattanut Margeran hoitoon. Kuvauksiin oli kiidätetty myös Margeran hyvä ystävä, Jackass-tähti Johnny Knoxville.
Entertainment Tonightin mukaan Margeran hoitojakson piti kestää 60-90 päivää.

Lehden mukaan Margeran äiti April ja vaimo Nikki osallistuivat useita tunteja kestäneeseen tapaamiseen, jossa Dr. Phil yritti paikata perheen tulehtuneita välejä.

– Hän on suistunut raiteilta enkä usko, että hän pystyy käsittelemään sitä mitä on meneillään, Margeran äiti totesi sivustolle.


Aprilin mukaan Margeran avun saaminen on kaikista tärkeintä – vaikka se tapahtuisi tv-lähetyksessä. Apuna ovat perheen lisäksi myös Margeran ystävät Jackass-ajoilta.

– Haluammeko todella, että kaikki se näytetään tv:ssä? Ei, emme oikeastaan, mutta tiedättekö, jos hän haluaa tehdä sen ja se auttaa häntä avun saamisessa, uskon, että se on hyvä suunnitelma, April totesi.

Otti Dr. Phil -tatuoinnin

Margeran vuorokauden aikana julkaisemat somepäivitykset ovat kuitenkin antaneet faneille aihetta huoleen siitä, ettei julkkispsykologin tapaaminen auttanut miestä.

– Dr. Philin luona käyminen ei näköjään auttanut... sosiaalisessa mediassa surraan.

Margera itse suitsuttaa Dr. Philiä vuolaasti Instagramissa, jossa hän kuvailee tv-tähden olevan suorastaan nero.

– Dr. Phil on tiedon ja sanojen tietokirja. En voi sanoin kuvailla, kuinka paljon rakastan häntä. Hän kiltteyden maitomies. Hänen vaimonsakin on mahtava, Margera runoilee ja esittelee kaulaansa ottamaa Dr. Phil -tatuointia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt