Tuoreet kuvat julki: julkisuudesta vetäytyneen Mama Junen vointi herättää syvää huolta – lapset pakenivat kotoa - Viihde - Ilta-Sanomat

Tuoreet kuvat julki: julkisuudesta vetäytyneen Mama Junen vointi herättää syvää huolta – lapset pakenivat kotoa

Tosi-tv-tähti Mama Junen elämä ajautui keväällä synkkään syöksykierteeseen:

June ”Mama June” Shannon laihdutti tv-ohjelmassa uskomattomat 135 kiloa. Nyt tähden elämää ovat varjostaneet päihdeongelmat.­

13.8.2019 18:45

Pari vuotta sitten tosi-tv-tähti June ”Mama June” Shannon, 40, toteutti omassa tv-sarjassaan uskomattoman muutoksen, jota on kutsuttu julkisuudessa tosi-tv-historian uskomattomimpana. Mama June laihdutti 135 kiloa ja laittoi elämäntapansa täysin uusiksi.

Sen jälkeen tv-tähti on jakanut auliisti hyvinvointivinkkejä kilojensa kanssa kamppaileville kanssaihmisille. Nyt tv-tähden elämä on ajautunut järkyttävään syöksykierteeseen.

Keväällä Mama Junen nuorin lapsi, 13-vuotias Alana, muutti isosiskonsa luo asumaan sen jälkeen, kun tilanne kotona kävi sietämättömäksi. Amerikkalaismediat uutisoivat poliisin pidättäneen Mama Junen kokaiinin hallussapidosta. Sen jälkeen tv-tähden arki on ollut myrskyisää.

Mama June keväällä otetussa pidätyskuvassaan.­

Mama June on vetäytynyt kokonaan julkisuudesta, eikä perheen nykyisestä tilanteesta ole juurikaan tihkunut tietoa medialle. Nyt julkisuuteen on levinnyt tuoreita kuvia Mama Junesta ja hänen miesystävästään Geno Doakista, jotka ovat herättäneet huolta naisen faneissa.

Kuvissa juuri 40-vuotissyntymäpäiväänsä juhlinut Mama June poistuu ravintolasta miesystävänsä kanssa. Nainen vaikuttaa saneen kesän aikana tällin kasvoihinsa, sillä häneltä puuttuu toinen etuhammas.

Mama Junen vointi on herättänyt huolta tv-tähden faneissa. Vielä viime vuonna tosi-tv-tähti vaikutti olevan elämänsä kunnossa.­

Amerikkalaismedian tietojen mukaan Shannonin perheen ongelmia puidaan tulevaisuudessa tv-sarjassa, sillä perhe on kesän kuvannut tosi-tv-sarjaa. Tv-sarjan sisällön kuvaillaan olevan sydäntäsärkevää.

Mama June vaikutti väsyneeltä poistuessaan ravintolasta.­

YouTubessa on julkaistu ennakkoklippi, jossa hätääntynyt 13-vuotias tyttö itkee ja anelee äitiään jättämään huumeet.

– Ymmärrätkö sinä, että joudun asumaan siskoni luona ja se ei ole minun valintani, Alana ”Honey Boo Boo” itkee Entertainment Tonightin julkaisemalla videolla.

Videolla teinityttö kertoo myös pelkäävänsä äitiään.

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Vielä viime kesänä Mama June ja hänen nuorin lapsensa Honey Boo Boo vaikuttivat hyvin onnellisilta poseeratessaan kameroille.­

Shannonien perhe ponnahti julkisuuteen alunperin Toddlers and Tiaras -ohjelmasta, jossa seurataan amerikkalaisia lapsimissejä. Nuorempana kauneuskisoja harrastanut Alana ihastutti tv-katsojat sähäkällä luonteellaan, ja niinpä perhe sai oman tv-ohjelmansa. Täältä tulee Honey Boo Boo -sarjaa kuvattiin vuosina 2012–2014.

June Shannon laihdutti uskomattomat 135 kiloa elämäntapojen muutoksen ja laihdutusleikkauksen avulla.­

Sarja hyllytettiin, kun Mama June rupesi seurustelemaan lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitun miehen kanssa.

2017 Mama June sai oman tosi-tv-sarjansa Mama June: From Not to Hot, joka seurasi tv-tähden laihdutusurakkaa.

June ”Mama June” perheineen sai oman kohua herättäneen tv-sarjansa 2012.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?