Käsittämätön muutos: tältä kohukaunotar Katie Price, 41, näytti ennen lukemattomia kauneusleikkauksia – tähteä ei ole enää tunnistaa

Julkaistu:

Kohukaunotar Katie Price tunnettiin uransa alkuaikoina Jordanina. Vuosien varrella kohujulkisuutta nauttinut nainen on turvautunut lukuisiin kauneusleikkauksiin.
Brittitähti Katie Price, 41, on tehnyt skandaalinkäryisen uran julkisuudessa. Nainen tuli julkisuuteen nimellä Jordan ja teki ahkerasti glamourmallin töitä. Onpahan Price myös työskennellyt laulajana ex-miehensä Peter Andrén innoittamana. Lisäksi hän on kokeillut siipiään kirjailijana ja tosi-tv-julkkiksena.

Myöhemmin Price on ollut otsikoissa vauhdikkaan yksityiselämänsä, bisnestensä ja suhdekuvioidensa vuoksi. Nyt The Sun on muistellut naisen värikästä elämää.


Harva nimittäin muistaa, että uransa alkuvaiheessa – ennen kauneusleikkauksia – Price näytti aivan erilaiselta. Nuori nainen oli vuonna 1995 poseeratessaan vasta 17-vuotias.


Ura lähti nousukiitoon Pricen otettua yhteyttä paikalliseen mallitoimistoon Lontoossa. Pricen ulkonäkö miellytti mallitoimistoa, ja pian nainen käveli näytöslavoilla ja poseerasi lehtien keskiaukeamilla – myös yläosattomissa.


Ennen vuosituhannen vaihtumista reilu parikymppinen Price oli ehtinyt jo suurentaa kuppikokoaan kirurgin veitsen alla. Koko muuttui tällöin B-kupista F-kuppiin.


Princess-tytärtään odottava Price hehkui äitiyden onnea vuonna 2005. Tällöin hän seurusteli Peter Andrén kanssa. Perhe täydentyi vielä Junior-pojalla vuonna 2007.

Price synnytti esikoispoikansa toukokuussa 2002, poikaystävälleen Dwight Yorkelle. Suhde päättyi pian lapsen syntymän jälkeen.


Rintaimplanttien lisäksi Pricen tiedetään korjauttaneen nenäänsä. Myös botox, täyteaineet ja hampaiden korjauttaminen tulivat tutuiksi.


Price on vuosien varrella tullut tunnetuksi toinen toistaan erikoisemmista asuistaan.


2010-luvulle tultaessa Price on avoimesti puhunut olevansa ”täysin muovinen”. Naisen kiinnostusta kauneuskirurgiaan seurattiin myös Jordan: Povipommin päiväkirjat -sarjassa.


Vuonna 2014 Price otti takapakkia ja jälleen uudella leikkauksella pienennytti rintansa takaisin C-kuppikokoon.


Pricen suhtautuminen kauneuskirurgiaan on vaihdellut vuosien varrella laidasta laitaan. Vuosi sitten hän totesi lehdistölle leikkausten ”pilanneen hänen naamansa täysin”.

Muutama kuukausi myöhemmin Price kiirehti korjailemaan tilannetta kasvojenkohotuksella.


Talousvaikeuksistakin kärsineen Pricen kukkaro on keventynyt melkoisesti kauneusleikkausten vuoksi.

Naisen kauneuden kohentamiseen on The Sunin arvion mukaan hurahtanut vuosikausien varrella jopa puoli miljoonaa puntaa eli noin 540 000 euroa.


Kahdeksan rintaleikkausta ovat verottaneet naisen tiliä yhteensä 60 000 euron verran. Nenäleikkauksiin on hurahtanut puolestaan 6 500 euroa, mutta eniten ovat maksaneet naisen lukuisat hammasoperaatiot ja laminoinnit, joihin on hurahtanut peräti 130 000 euroa.

Lisäksi oman osansa kustannuksiin tuovat rasvaimut, botoxit ja täyteaineet.

Naiselle tehtiin aivan äskettäin kasvojenkohotus ja rintojen pienennysleikkaus. Operaatioiden jälkeen Pricesta julkaistiin brittimediassa kuvia, joissa hänen kasvonsa ovat mustelmilla ja turvonneet, ja hän on silmin nähden uupuneen oloinen.

Pricen lähipiirikin on ollut huolestunut naisen kauneusleikkausaddiktiosta. Pricen kerrotaan uhmaavan lääkärien kieltoja ja muokkaavan ulkonäköään edelleen tiheään tahtiin.

– Hänen ystävänsä rukoilevat häntä antamaan hänen vartalolleen lepoa jatkuvista operaatioista – hän on niin heikko. Joka kerta, kun hän käy operaatioissa, kestää toipuminen kauemmin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt