Liam Hemsworth julkaisi koskettavan päivityksen – kommentoi vihdoin eroa Miley Cyruksen kanssa: ”Toivon hänelle kaikkea hyvää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Liam Hemsworth julkaisi koskettavan päivityksen – kommentoi vihdoin eroa Miley Cyruksen kanssa: ”Toivon hänelle kaikkea hyvää”

Julkaistu: 13.8.2019 15:01

Näyttelijä Liam Hemsworth on pysytellyt vähäsanaisena avioerostaan, mutta nyt hän päätti lähettää Instagramissa kauniin viestin ex-vaimolleen.

Näyttelijä Liam Hemsworth on ollut melkoisen pyörityksen keskellä siitä lähtien, kun hänen ja poptähti Miley Cyruksen avioero tuli kaikkien tietoisuuteen. Muutamaa vaitonaista kommenttia lukuun ottamatta Hemsworth on pysytellyt hiirenhiljaa.

Nyt hän on kuitenkin ottanut avioeroon lyhyesti kantaa Instagramissaan. Hemsworth julkaisi tunteikkaan kuvan merenrannasta ja auringonlaskusta.

Kuvan yhteydessä hän vahvistaa eron ja toivoo ex-vaimolleen kaikkea hyvää.

– Hei kaikki. Halusin vain nopeasti sanoa, että minä ja Miley olemme äskettäin eronneet ja toivon hänelle terveyttä ja onnea tulevaisuuteen, Hemsworth toteaa.

– Tämä on yksityisasia, enkä ole antanut, enkä aio antaa yhtäkään kommenttia asiasta. Rauhaa ja rakkautta, Hemsworth jatkaa.

Ex-parin avioliitto kesti alle vuoden ajan.

Liam Hemsworth tunnetaan muun muassa roolistaan Nälkäpeli-elokuvista.

Hemsworth bongattiin avioeron jälkeen kotimaastaan Australiasta, jossa hän käyskenteli kaduilla. Mies oli pukeutunut rusehtavaan huppariin ja tummiin housuihin. Daily Mailin mukaan mies näytti melko väsyneeltä astellessaan Byron Bayn kadulla.

Väsymys paistoi myös miehen puheista, sillä hän kieltäytyi topakasti kommentoimasta erouutista.

– Ette ymmärrä millaista tämä on, Hemsworth totesi lyhyesti Daily Mail Australian toimittajalle.

– En halua puhua siitä, Hemsworth totesi napakasti erosta kysyttäessä.

Miley Cyrus kuherteli Kaitlynn Carterin kanssa.

Yhdysvaltalaismediat uutisoivat heti viikonloppuna, että Cyrus karkasi lomalle Italian Como-järvelle toipumaan avioerosta. Matkaseurana Cyruksella oli tosi-tv-kaunotar Kaitlynn Carter, jonka kanssa nainen kuherteli avoimesti.

TMZ julkaisi viikonloppuna sivuillaan kuvia, joissa naiset suutelivat kiihkeästi hotellinsa uima-altaalla. Sivuston mukaan hotellin allasalue oli tupaten täynnä lomalaisia, mutta se ei naisia hetkauttanut.

Molemmilla naisillaan on takana tuore ero, sillä Kaitlynn Carter erosi hiljattain puolisostaan Brody Jenneristä.

Hollywoodin seuratuimpiin pareihin kuuluneet Cyrus ja Hemsworth menivät naimisiin viime joulukuussa.

Pariskunnan suhde ulottuu kuitenkin pidemmälle: he tapasivat jo vuonna 2009 ja menivät kihloihin vuonna 2012, mutta tuolloinkin suhde päättyi eroon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?