Miesmallilta hurja syytös: väittää Katy Perryn kourineen häntä – ”Hän veti housuni alas”

Julkaistu:

Mallina työskentelevä Josh Kloss syyttää Katy Perryn nöyryyttäneen häntä kotibileissä viisi vuotta sitten.
Poptähti Katy Perryä syytetään miesmallin kourimisesta. Miesmalli Josh Klossin, 38, mukaan Perry kouri häntä haaravälistä Yhdysvalloissa järjestetyissä juhlissa vuonna 2014.

Kloss ja Perry tuntevat toisensa, sillä mies esiintyy poptähden jättihitin Teenage Dreamin musiikkivideolla.

Väitteiden mukaan Perry käyttäytyi tylysti Klossia kohtaan jo musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2010. Perryn suuteleminen videolla oli Klossin mielestä ”inhottavaa”. Klossin mukaan Perry kutsui hänet myöhemmin strippiklubille, mutta mies kieltäytyi.

Väitetty kouriminen tapahtui Mirrorin mukaan vuonna 2014 Kaliforniassa, jossa Perryn entinen stylisti Johnny Wujek järjesti isot juhlat.

Klossin väitteiden mukaan Perry kouri häntä haaravälistä ja paljasti hänen intiimialueensa vetämällä housut alas juhlavieraiden edessä.

– Käännyin esitelläkseni hänelle ystäväni, mutta hän veti Adidaksen housuni alas ja samalla myös alushousuni, niin pitkälle kuin hän pystyi, näyttääkseen muutamille mieskavereilleen ja juhlaväelle sukuelimeni, Kloss väittää.


– Voitteko kuvitella, miten nöyryyttävää se oli? Kerron tästä vasta nyt, sillä kulttuurissamme valtaa käyttävät miehet luokitellaan perversseiksi. Yhtä lailla valtaa käyttävät naiset ovat ällöttäviä, Kloss sanoo Mirrorin mukaan Instagramissa.

– Joten, hyvää vuosipäivää yhdelle hämmentävimmälle ja loukkaavimmalle työlle, jota olen koskaan tehnyt, hän toteaa.

Ex-stylisti Wujek on kieltänyt Klossin tarinan. Mies kommentoi Mirrorin mukaan asiaa sosiaalisessa mediassa.

– En anna sinun syyttää ystävääni tällä tavalla. Tämä on ihan pötypuhetta. Katy ei koskaan tekisi tuollaista. Me kaikki tiedämme, että sinulla on pakkomielle häneen, on ollut siitä asti, kun kuvasitte musiikkivideon, Wujik väittää.

Voit katsoa Katy Perryn Teenage Dream -musiikkivideon alta.Tällä hetkellä Perry on kihloissa näyttelijä Orlando Bloomin kanssa.

– He ovat onnellisin pariskunta. He ovat todella innoissaan kihlauksesta ja häiden suunnittelemisesta, pariskunnan lähipiiristä on kerrottu.

Katy Perry ja Orlando Bloom kihlautuivat ystävänpäivänä kolmen vuoden on-off-seurustelun jälkeen.

Äskettäin Perryn Dark Horse -biisi todettiin liian tarkaksi kopioksi vuonna 2009 julkaistusta räppikappaleesta.

Yhdeksänmiehinen valamiehistö päätyi ratkaisuun yksimielisesti losangelesilaisessa tuomioistuimessa maanantaina.

Tuomio annettiin viisi vuotta sen jälkeen kun kristitty räppäri Marcus Gray, alias Flame, ja hänen kaksi säveltäjäystäväänsä nostivat oikeusjutun Perryä vastaan.