Festivaali vahvistaa: Asap Rocky on edelleen tulossa Blockfesteille – tuomio pahoinpitelyasiassa annetaan huomenna Tukholmassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Festivaali vahvistaa: Asap Rocky on edelleen tulossa Blockfesteille – tuomio pahoinpitelyasiassa annetaan huomenna Tukholmassa

Asap Rocky esiintyi sunnuntaina ensimmäisen kerran pidätyksensä jälkeen. Eurooppaan räppärin on tarkoitus palata perjantaina.

Asap RRocky esiintyi Blockfesteilla 20. elokuuta 2016.­

13.8.2019 12:42

Räppäri Asap Rockyn, eli Rakim Mayersin on tarkoitus esiintyä Tampreen Blockfest -tapahtumassa 16. elokuuta.

Festivaalijärjestäjän mukaan esiintyminen ei ole vaarassa Tukholman käräjäoikeudessa käsiteltävän pahoinpitelysyytteen vuoksi.

– Kyllä hän on tulossa, niin kuin on koko ajan ollut tulemassa. Se asia ei ole muuttunut missään vaiheessa mihinkään, Blockfestin Kalle Kallonen kertoo IS:lle.

Suomen lisäksi miehen keikkakalenteriin on kirjattu kaksi muutakin esiintymistä Euroopassa: 17.8. Sveitsissä ja 18.8. Hollanissa.

Räppäri matkusti heinäkuun alussa Ruotsiin esiintyäkseen Tukholmassa järjestetyssä Smash x Stadion -tapahtumassa. Asap pidätettiin vain muutama tunti keikkansa jälkeen. Häntä, Bladimir Cornielia ja David Rispersia epäillään törkeästä pahoinpitelystä.

Asapin on määrä palata Ruotsiin kuulemaan tuomionsa, joka julistetaan huomenna.

Tosin hänen lakitiiminsä on kertonut ABC Newsille, että Asapin ei tarvitse olla läsnä, kun oikeus antaa tuomionsa.

Yhdysvaltalaislehden saamien sisäpiiritietojen mukaan Asap on ilmoittanut, ettei aio enää koskaan palata Ruotsiin.

Räppäri LL Cool J on puolestaan neuvonut Asapia välttämään Eurooppaa siinä tapauksessa, että hänet todetaan syylliseksi.

– Jos hän aikoo mennä muualle Eurooppaan, heillä saattaa olla luovutussopimuksia Ruotsin kanssa. Hän saattaa joutua isompiin ongelmiin, LL totesi TMZ-sivustolle.

– Hänen on paras keksiä jotain ja päästä yli tästä jutusta. Toivottavasti häntä ei todeta syylliseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?