Pirkka-Pekka Petelius meni naimisiin!

Julkaistu:

Pirkka-Pekka Petelius kertoo ilouutisesta Twitterissään. Hän asteli avioliittoon tv-alalla työskentelevän Erika-rakkaansa kanssa.
Viihdetaiteilija ja vihreiden kansanedustaja Pirkka-Pekka Petelius, 66, kertoo Twitterissä menneensä naimisiin kihlattunsa Erika Skönin kanssa.

– Ihanaaa hei! Me mentiin naimisiin. Muumipapan sanoin “sisimpäni suorastaan kiljuu kahvia!“ Kekkerit perhepiirissä, Petelius hehkuttaa.
Petelius kertoi suhteestaan parikymmentä vuotta nuorempaan Sköniin ensimmäistä kertaa alkuvuodesta 2016. Näyttelijä tapasi rakkaansa työnsä merkeissä, sillä Skön työskentelee Yleisradiolla.

Pari solmi kihlat marraskuussa 2018 ollessaan mökillä.

– Olemme kihloissa, onnelliset. Elämä on kaunista ja ihanaa, Skön hehkutti viime syksynä Instagramissa kauniin yhteiskuvan kera.

Tällöin onnellinen Petelius kertoi Iltalehdelle, ettei häitä ole kaikesta huolimatta vielä suunniteltu. Nyt pari on kuitenkin päättänyt virallistaa suhteensa avioliitolla.

– Naimisiin menosta ei ole mitään ajatusta. Olen aina elänyt hetkessä, asia kerrallaan, näyttelijä sanoi viime syksynä lehdelle.
Petelius on pysynyt vaitonaisena yksityiselämästään ja pitänyt matalaa profiilia suhteestaan Sköniin. Pari on pitänyt yhtä jo noin kolmen vuoden ajan, mutta näyttäytynyt yhdessä vain ani harvoin.

Petelius näyttäytyi viime syksynä punaisella matolla yhdessä Skönin kanssa, kun näyttelijän tähdittämä jättituotanto Tuntematon sotilas sai ensi-iltansa. Petelius näytteli elokuvassa kapteeni Kaarna ja toi rakkaansa tuolloin katsomaan Aku Louhimiehen ohjaaman elokuvan ensi-iltaan.


Pirkka-Pekka Petelius tunnetaan lukuisista elokuvista ja tv-ohjelmista. Hänet on nähty muun muassa Downshiftaajat-, Team Ahma-, ja Kaverille ei jätetä -tv-sarjoissa sekä monissa elokuvissa. Peteliuksen pitkä ura alkoi jo 1970-luvulla.

Petelius on ollut aiemmin naimisissa näyttelijä Sari Siikanderin kanssa vuosina 1998–2003. Parilla on yksi tytär.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt