Shirly Karvinen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan miesystävänsä kanssa – suhde on pidetty visusti salassa

Julkaistu:

Missikaunottaren parisuhde tuntemattomana pysyttelevän herrasmiehen kanssa kukoistaa.
Juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen on onnellisesti parisuhteessa. Nyt Karvinen on julkaissut ensimmäisen yhteiskuvan miesystävänsä kanssa.

Romanttisessa kuvassa Karvinen hymyilee leveästi silmät suljettuina pitäen kättään miesystävänsä takin alla. Läheisissä tunnelmissa olevan parin taustalla siintää kaunis Helsingin kaupunki.

Kuvasta ei kuitenkaan näy miesystävän kasvoja, vaan ne ovat tarkoituksella peittyneet Karvisen taakse. Syynkin Karvinen on usein kertonut: mies ei ole julkisuudesta tuttu henkilö.
Karvinen kertoo kuvatekstissä viettäneensä ikimuistoisen viikonlopun ystäviensä ja rakkaansa kanssa. Samalla he tulivat juhlineeksi ensimmäistä vuosipäiväänsä.

– Viikonloppu oli täynnä tanssimista, ystäviä ja hauskoja muistoja. Sen lisäksi tuli ensimmäinen merkkipäivä vastaan maailman siisteimmän tyypin kanssa, Karvinen kehuu.

– Ensimmäisestä vuodesta selvitty, vielä monta kymmentä edessä kunhan sunnuntaimäkkäri jäis vähän vähemmälle, Karvinen nauraa kuvatekstissä.

Pariskunta myös asuu yhdessä, sillä he muuttivat saman katon alla keväällä.

– Yhteen muuttaminen tuntui luonnolliselta jatkumolta parisuhteellemme. Se on ollut hyvä päätös ja kaikki on mennyt loistavasti, Karvinen kertoi kesäkuussa IS:lle.


Sunnuntaimäkkärillä Karvinen viittaa pariskunnan suhteen alkumetreihin. Karvinen paljasti uuden suhteensa ensimmäisen kerran julkisuudessa joulukuussa 2018 Radio SuomiRockilla. Tällöin hän kertoi juontajakollegoilleen ”romanttisesta illallisesta” yhdessä rakkaansa kanssa.

Shirly avautui juontajakollegoilleen ja kuulijoilleen tutusta tilanteesta, kun pariskunta ei tiennyt mitä syödä. He eivät saanut aikaiseksi tilata noutoruokaakaan. Lopulta he saivat idean, joka vakuutti missikaunottaren siitä, että hän oli löytänyt Sen oikean.

– Eilen illalla päätettiin miehen kanssa, että nyt halutaan lähteä kivasti ulos syömään, vaikka jotain pihviä. Molempia vähän kuitenkin väsytti ja laiskotti. Päätettiin sitten, että tilataan kotiin, kun ei jaksa oikein istua selkä suorana missään, Shirly kertoi radiossa.

– Huomasin, että olen valinnut nykyisen mieheni erittäin hyvin. Loppupeleissä päädyttiin nimittäin siihen, että tilattiin taksi ja mentiin lähimpään Mäkkäriin, joka sijaitsee 70 metrin päässä ja pyydettiin kuskia odottamaan, Shirly nauroi.
Karvinen on ollut kesällä nauttimassa Italian maisemista yhdessä miesystävänsä kanssa.

– Vuokraamme auton ja lähdemme Pohjois-Italiaan katsomaan maisemia. Minusta on ihanaa nähdä sitä kulttuuria ja syödä ihania italialaisia ruokia, kuten pizzaa ja pastaa. Ihanaa päästä rentoutumaan. Katsotaan, olenko ihan eri näköinen tyttö sitten, kun tulen sieltä takaisin, Shirly vitsailee nauraen.

Syksyllä Shirlyä odottavat taas työt radiossa, sekä tuttu juontajapesti Love Island Suomi -ohjelman uudella kaudella.

Love Island Suomen toinen kausi alkaa Sub-kanavalla maanantaina 19.8. kello 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt