Läheiset pelkäävät Katie Pricen kuolevan leikkauspöydälle – rukoilevat kohukaunotarta lopettamaan hengenvaaralliset kauneusoperaatiot - Viihde - Ilta-Sanomat

Läheiset pelkäävät Katie Pricen kuolevan leikkauspöydälle – rukoilevat kohukaunotarta lopettamaan hengenvaaralliset kauneusoperaatiot

Julkaistu: 12.8.2019 20:30

Katie Pricen viimeisin kauneusleikkaus tehtiin Turkissa viime viikolla. Läheisten mukaan julkkiskaunottaren vartalo kaipaa kipeästi lepoa lukuisista operaatioista.

Entinen glamourmalli Katie Price, 41, tunnetaan ulkonäkönsä äärimmäisestä muokkaamisesta ja lukuisista kauneusoperaatioistaan. Price on vuosien varrella leikkauttanut käytännössä liki koko vartalonsa uuteen uskoon ja viime viikolla hän marssi jälleen uuteen kauneusleikkaukseen Turkkiin.

Turkissa hänelle tehtiin kasvojenkohotus ja rintojen pienennysleikkaus. Operaatioiden jälkeen Pricesta julkaistiin brittimediassa kuvia, joissa hänen kasvonsa ovat mustelmilla ja turvonneet, ja hän on silminnähden uupuneen oloinen.

Metro-lehden mukaan Pricen toipuminen leikkauksista on sujunut hyvin, vaikka kirurgit ovat varoittaneet häntä lopettamaan kauneusoperaatiot.

Pricen lähipiirin mukaan tosi-tv-tähti on koukussa kauneusleikkauksiin ja siitä on kehittynyt hänelle hengenvaarallinen addiktio. Pricen kerrotaan uhmaavan lääkärien kieltoja ja muokkaavan ulkonäköään yhä enemmän ja enemmän.

Price esitteli leikkaustensa jälkiä Britannian televisiossa toukokuussa.

The Sunin mukaan Pricen lähipiiri on suunniltaan huolesta, sillä he pelkäävät, että leikkaukset koituvat lopulta Pricen kohtaloksi.

– Kaikki ovat huolissaan siitä, että leikkausaddiktio koituu hänen kuolemakseen, Pricen lähipiiristä kerrotaan The Sunille.

Lehden mukaan Pricen Amy-äiti ei kykene ymmärtämään, miksi hän haluaa asettaa itsensä kerta toisensa jälkeen vaaraan menemällä riskialttiisiin leikkauksiin, joista toipuminen kestää jopa kuukausia.

– Katien perhe on epätoivoisen huolissaan, koska hän ei usko kieltoja eikä suostu lopettamaan leikkauksissa käymistä, lähipiirin lähde paljastaa.

– Hänen ystävänsä rukoilevat häntä antamaan hänen vartalolleen lepoa jatkuvista operaatioista – hän on niin heikko. Joka kerta, kun hän käy operaatioissa, kestää toipuminen kauemmin.

Pricen ystävät toivovat The Sunin mukaan, että nainen hakeutuisi hoitoon addiktionsa vuoksi.

Välillä Price on näyttänyt lähes tunnistamattomalta, kun kauneusleikkaukset ovat menneet pahan kerran pieleen. Kuva syksyltä 2017.

Pricen kauneusleikkaukset eivät huolestuta vain hänen lähipiiriään, vaan myös kauneusalan ammattilaiset ovat huolissaan hänen terveydestään. The Sunin haastattelema, useiden julkkisten luottoplastiikkakirurgi Amer Khan varoittaa Pricea menemästä enää uusiin kauneusleikkauksiin.

Khanin mukaan Price ottaa valtavan riskin joka kerta, kun hän menee uuteen operaation. Hänen mukaan viiden lapsen äidin olisi syytä lopettaa leikkaukset vielä, kun se on mahdollista.

– Kaikki operaatiot sisältävät riskejä ja anestesian ja lääkkeiden määrä, joka niihin liittyy, pitää ottaa huomioon. Ei ole suositeltavaa käydä kolmea enemmässä suuressa kasvo-operaatiossa, kirurgi sanoo.

The Sunin mukaan Pricen kasvoja on muokattu jo ainakin viisi kertaa. Lisäksi hän on käynyt yhteensä kahdeksassa rintaleikkauksessa, joissa hänen rintojaan on sekä suurennettu että pienennetty. Price on myös joutunut poistattamaan rintaimplanttinsa kerran kokonaan niiden tulehduttua pahasti. Hänelle on tehty myös erilaisia rasvaimuja, takapuolenkohotus, nenäleikkaus ja lukuisia pistoshoitoja.

Tältä nuori Price näytti ennen lukuisi kauneusoperaatioita.

Toukokuussa Price nousi otsikoihin, kun hän toipui edellisistä Turkissa hänelle tehdyistä kauneusleikkauksista. Tuolloin toipuminen ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan, sillä Price joutui soittamaan keskellä yötä lääkärille kovien kipujen vuoksi. Pricelle tuolloin tehdyn kasvojenkohotuksen seurauksena hänen korvansa takana ollut leikkaushaava oli tulehtunut alkanut märkimään.

The Sunin lähteiden mukaan Price epäili tulehduksen juontaneen juurensa kampaajakäyntiin. Hän oli käynyt nimittäin värjäyttämänsä hiuksensa vain muutama päivä leikkauksen jälkeen, vaikka leikkaushaavojen kastelu oli ehdottomasti kielletty.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?