Suhdesoppa syvenee: Liam Hemsworth kommentoi ensimmäistä kertaa eroaan Miley Cyruksesta – kajautti ilmoille tyhjentävän toteamuksen

Julkaistu:

Liam Hemsworth parantelee erohaavojaan kotimaassaan Australiassa.
Viihdemaailmaa on kohauttanut viikonlopun aikana yhden Hollywoodin seuratuimman tähtiparin avioero, kun poptähti Miley Cyrusin ja näyttelijä Liam Hemsworthin liitto kariutui alle vuoden avioliiton jälkeen.

Nyt Hemsworth on ottanut ensimmäistä kertaa kantaa kohuttuun eroon. Hemsworth tavoitettiin kotimaassaan Australiassa.

Mies oli pukeutunut rusehtavaan huppariin ja tummiin housuihin. Daily Mailin mukaan mies näytti melko väsyneeltä astellessaan Byron Bayn kadulla.

Väsymys paistoi myös miehen puheista, sillä hän kieltäytyi topakasti kommentoimasta erouutista.

– Ette ymmärrä millaista tämä on, Hemsworth totesi lyhyesti Daily Mail Australian toimittajalle.

– En halua puhua siitä, Hemsworth totesi napakasti erosta kysyttäessä.


Hemsworth on viettämässä aikaansa isoveljensä Chris Hemsworthin kanssa yli 4 miljoonan dollarin arvoisella rantahuvilalla.

Mies bongattiin veljensä ja hänen lastensa, 7-vuotiaan Indian ja 5-vuotiaiden kaksosien Tristanin ja Sashan seurasta. Seurue nautti muun muassa kahvilan antimista, mutta Hemsworth piti tiukasti aurinkolasit silmillään koko ajan.

Yhdysvaltalaismediat uutisoivat heti viikonloppuna, että Cyrus karkasi lomalle Italiaan toipumaan avioerosta. Matkaseurana Cyruksella oli tosi-tv-kaunotar Kaitlynn Carter, jonka kanssa nainen kuherteli avoimesti.


TMZ julkaisi viikonloppuna sivuillaan kuvia, joissa naiset kuhertelevat kiihkeästi hotellinsa uima-altaalla. Sivuston mukaan hotellin allasalue oli tupaten täynnä lomalaisia, mutta se ei naisia hetkauttanut.

Molemmilla naisillaan on takana tuore ero, sillä Kaitlynn Carter erosi hiljattain puolisostaan Brody Jenneristä.


Hollywoodin seuratuimpiin pareihin kuuluneet Cyrus ja Hemsworth menivät naimisiin viime joulukuussa.

Pariskunnan suhde ulottuu kuitenkin pidemmälle: he tapasivat jo vuonna 2009 ja menivät kihloihin vuonna 2012, mutta tuolloinkin suhde päättyi eroon.
Artikkelia muokattu 20:42: Chris Hemsworth on Liam Hemsworthin isoveli, ei pikkuveli, kuten jutussa ensin kerrottiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt