Missikaunotar Erika Heliniltä todellinen yllätys – matkusti Portugaliin Playboyn kuvauksiin: ”Minua on kohdeltu kuin prinsessaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Missikaunotar Erika Heliniltä todellinen yllätys – matkusti Portugaliin Playboyn kuvauksiin: ”Minua on kohdeltu kuin prinsessaa”

Julkaistu: 12.8.2019 13:40

Miss Suomi -finaalissa viime vuonna kisannut Erika Helin on jo neljäs suomalaiskaunotar, joka esittelee kauneuttaan Portugalin Playboylle.

Miss Suomi -finaalissa vuonna 2018 kisannut mallikaunotar Erika Helin vastaa puhelimeen Portugalin lämmöstä. Helin ei ole etelässä pelkästään lomailun vuoksi, vaan toteuttamassa yhtä unelmaansa: Playboy-kuvauksia.

– Kaikki on mennyt ihanasti ja tämä on ollut juuri sellaista kuin odotinkin. Minua on kohdeltu kuin prinsessaa. Tämä ei ole ollut yhtään kiusallista, vaikka kyseessä ovatkin alastonkuvat, Helin kertoo onnellisena.

– Kävimme valokuvaajan kanssa pitkän kaavan kautta lounaalla ennen kuvausten aloittamista. Tutustuimme ja kävimme läpi, miten etenemme, Helin kiittelee.

Kuvauksia riittää vielä keskiviikkoon asti. Tarkoituksena on saada kaiken kaikkiaan 12 onnistunutta kuvaa.

– Kuvasimme laivalla, jossa oli muutama mies ohjaamassa laivaa ja auttamassa. Seilasimme merelle niin, että Lissabonin kaupunki näkyi taustalla, Helin kuvailee.

Helin julkaisi myös omassa Instagramissaan otoksen, jossa hän lekottelee huvijahdin kannella. Voit katsoa kuvan tästä.

Erika Helin on haaveillut läpimurrosta mallimaailmassa jo pidempään. Nyt nainen toteutti yhden unelmansa poseeratessaan Portugalin Playboylle. Missikaunotar poseerasi IS:lle kesällä Mustikkamaan uimarannalta Helsingissä.

Helinillä on ollut mukana reissussa ystävä, joka on kannustanut ja tukenut häntä. Ystävä on päässyt myös seuraamaan kuvauksia.

– Tänään kuvaamme vielä studiossa, jossa on käsittääkseni rekvisiittana yksivärisiä taustakankaita. Jos ehdimme, menemme vielä rannalle. Tässä ei ole tiettyä teemaa, vaan kuvaamme, miten ehdimme, Helin kuvailee.

Erittäin hyvässä kunnossa oleva Helin hoitaa terveyttään ja ulkonäköään liikunnalla. Puolimaratonin keväällä juossut Helin alkoi urheilla aktiivisemmin jo keväällä. Osasyynä oli myös se, että Helin hieroi tällöin yhteistyötä Ukrainain Playboyn kanssa. Isot ryhmäkuvaukset, joihin naisen piti osallistua, lopulta kuitenkin siirtyivät ja siirtyivät.

Kun Helinille tarjoutui tilaisuus lähteä Lissaboniin Portugalin Playboyn kuvauksiin, hän ei miettinyt hetkeäkään.

– Vaikka kuvaamme alasti, siinä ei ole mitään jännitettävää tai omituista tunnelmaa. Nämä ovat yhdet kuvaukset muiden joukossa, sillä kaikki ovat ammattilaisia. He näkevät työkseen alastomia naisia, joten tämä ei ole heille mitenkään ihmeellistä, Helin muistuttaa.

Erika Helin on nauttinut kuvauksista Portugalissa. Kesällä hän poseerasi IS:lle Mustikkamaan uimarannalla.

Useampi suomalaiskaunotar on vuosien varrella poseerannut Portugalin Playboyssa. Sen sivuilla on nähty niin Dubaissa asuva suomalainen mallikaunotar Taru Kalenov, Miss Helsinki Jessica Ruokola ja viiden lapsen äiti Susanna Tanni.

Taru Kalenovin kuvat ottanut valokuvaaja Juho Tirkkonen arvioi, että tuoreet kasvot ovat toivottuja Portugalin lehdessä, sillä julkaisu on muiden maiden lehtiin verrattuna varsin nuori. Playboy-lehteä julkaistaan tällä hetkellä alkuperäisen USA:n-painoksen lisäksi 28 maassa.

Playboyn päälehden, eli Playboy USA:n sivuilla poseeranneita suomalaisia ovat Katariina Souri, Linda Lampenius, Anna Easteden sekä Tiina Virenius. Lisäksi Susanna Penttilä poseerasi Playboyn Voluptous Vixens -erikoislehdessä vuonna 2004.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?