Juuri eronnut Miley Cyrus rikkoi hiljaisuuden – julkaisi arvoituksellisen vuodatuksen suoraan Italian vuoristosta - Viihde - Ilta-Sanomat

Juuri eronnut Miley Cyrus rikkoi hiljaisuuden – julkaisi arvoituksellisen vuodatuksen suoraan Italian vuoristosta

Miley Cyrus julkaisi Instagramissaan tunteikkaan tekstin, joka sai julkkikset osoittamaan tukeaan eronneelle tähdelle.

12.8.2019 10:44

Juuri eronnut laulaja ja näyttelijä Miley Cyrus, 26, on rikkonut hiljaisuuden sosiaalisessa mediassa. Cyruksella oli takanaan alle vuoden avioliitto näyttelijä Liam Hemsworthin kanssa.

Yhdysvaltalaismediat uutisoivat heti viikonloppuna, että Cyrus karkasi lomalle Italiaan toipumaan avioerosta. Matkaseurana Cyruksella oli tosi-tv-kaunotar Kaitlynn Carter, jonka kanssa nainen kuherteli avoimesti.

Nyt Cyrus on julkaissut ensimmäisen kuvansa eronneena naisena. Upeissa maisemissa Italiassa poseeraava Cyrus julkaisi kuvien yhteydessä pitkän ja tunteikkaan tekstin.

– Älä taistele evoluutiota vastaan, koska et tule ikinä voittamaan. Kuin vuori, minä seison huipulla, joka joskus oli veden alla. Muutos on väistämätöntä. Dolomiititkaan eivät syntyneet yhdessä yössä, vaan se oli miljoonien vuosien projekti, että sellainen kauneus muodostui, Cyrus kuvailee.

Cyrus viittaa tekstissään Dolomiitteihin, joka on koillisessa Italiassa sijaitseva kuuluisa vuorirykelmä. Viittaus tuskin on sattumaa, sillä Cyrus poseeraa julkaisemassaan kuvassa vuorien täyttämässä maisemassa.

– Isäni aina sanoi minulle, että ”luonto ei koskaan kiirehdi, mutta on aina ajallaan”. Se täyttää sydämeni rauhalla ja toivon, että se on totta. Minut opetettiin kunnioittamaan tätä planeettaa ja sen prosesseja, ja olen sitoutunut tekemään niin myös itseni kanssa, Cyrus sanailee.

Useat julkisuudesta tutut henkilöt ja naisen fanit osoittivat tukensa avioerosta toipuvalle Cyrukselle lähettämällä kommentteihin liudan sydämiä.

– Rakastan sinua, poptähti Ariana Grande hehkutti.

– Uusi päivä, uusi seikkailu, Cyrus kehuu toisessa kuvassa.

Daily Mailin mukaan Cyruksen ja Hemsworthin ero ei tullut yllätyksenä ex-parin lähipiirille.

– Ero ei ole mikään shokki heille, jotka oikeasti oli tekemisissä heidän kanssaan päivittäin, lähipiiristä kuiskutellaan.

– He eivät ole samalla aaltopituudella isojen arvokysymysten kanssa. Se ei ole mitenkään yllättävää, lähipiiristä todettiin.

Huhujen mukaan Hemsworth olisi ollut jo valmis asettautumaan aloilleen, mutta Cyrus puolestaan kaipasi vapautta.

Liam Hemsworth ja Miley Cyrus ehtivät olla naimisissa alle vuoden.

Cyrus otti väkevästi kantaa perinteisiin vaimon ja miehen rooleihin Elle-lehden haastattelussa aivan äskettäin. Cyrus kuvaili, ettei hän koskaan tule sopeutuman perinteiseen vaimon rooliin. Cyrus sanoi tuntevansa vetoa naisiin ja aviomiehensä olevan asiasta tietoinen.

– Ihmisiä hämmentää, että olen naimisissa. Rakkauselämämme on monimutkainen moderni, enkä usko, että ihmiset ymmärtäisivät sitä. Luulevatko ihmiset muka todella, että olen kotona essu päällä tekemässä ruokaa? Olen heterosuhteessa, mutta tunnen voimakasta seksuaalista vetoa naisia kohtaan, Cyrus sanoi lehden haastattelussa.

– Päätin kumppanini. Hän on se, joka tukee minua eniten. En todellakaan sovi stereotyyppiseen vaimon rooliin. En edes pidä sanasta ”vaimo”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?