Sampo Kaulanen kaivoi puhelimensa esiin elokuvateatterissa – pian tuntematon nainen koputti olalle: epäili kyläkauppiaan olevan hämäräpuuhissa

Julkaistu:

elokuva
Sampo Kaulanen kertoo Facebookissa, että hänen ja Minttu-vaimon leffahetki keskeytyi, kun takana istuva nainen epäili Sampon puuhia.
Tv:stä tuttu kyläkauppiaspariskunta Sampo ja Minttu Kaulanen joutuivat erikoisen tilanteen eteen ollessaan elokuvissa katsomassa suositun Angry Birds -elokuvan jatko-osaa.

Sampo Kaulanen kertoi Facebook-tilillään perheen elokuvahetken menneen odotetusti siihen asti, kunnes Minttu-vaimo huomasi ikäväkseen kännykkänsä unohtuneen kotiin.

Pariskunta on ahkera käyttämään sosiaalista mediaa, joten Minttu pyysi mieheltään pientä palvelusta.

– Vaimo oli unohtanut puhelimensa hotellille ja pyysi, että voisinko ottaa kuvan ”Angry Bird” logosta kun leffa alkaa, somepäivitystään varten. Okei! No mie tsuumasin kameran valmiiksi ja jäin odotteleen sitä logoa tulevaksi, Kaulanen kertoo Facebookissa.
Pian joku koputti yllättäen Kaulasta olalle. Kaulanen kääntyi taaksepäin ihmetellen ja odotti jotakin ”kyläkauppiaaseen” liittyvää letkautusta.

– Yllätys olikin suuri, kun nainen tiuskasi mulle että ”videokuvaatko leffaa?!”, Kaulanen kertoo.

Elokuvan alussa kestää Kaulasen mukaan muutaman minuutin verran, ennen kuin hänen etsimänsä logo ilmestyi valkokankaalle. Kaulanen kertoo vastanneensa elokuvan tekijänoikeuksista huolissaan olleelle naiselle kieltävästi. Nainen ilmoitti aikovansa ilmoittaa asiasta, mikäli Kaulanen kuvaisi elokuvaa.

– Täytyy ihailla tätä kansalaiskuuliaisuutta, mut jotenki alkuun veti hiukan tunteisiin. Tyyli oli tyly ja itelle tuli paskafiilis et luuleeko se oikeesti et kuvaan sen leffan puhelimelle ja näytän sen sit kavereille, Kaulanen pohtii.

– Aikani sulateltua asiaa se muuttui mielessäni onneksi huvittavaksi. Pelkästään jo senkin takia että onneks omaa päätä ei vastaavat asiat muiden toimesta kauheasti liikuta. Tämä oli hyvä oppi taas, Kaulanen toteaa.


Miehen päivitys aiheutti keskustelua puhelimen käyttämisestä elokuvissa. Osan mielestä Kaulasen toiminta oli herättänyt turhaan huolta takana istuvassa naisessa.

– Tylsä juttu tuollainen olalle koputtelu ja tiukkaaminen. Onneksi osaat kääntää moisen käytöksen lopulta huumoriksi

– Voi ei...kaikkeen sitä energiaa viitsitään käyttää

Osan mielestä kyseessä taas oli asiallinen huomautus.

– Tätäkin tehdään ja levitetään sitä, eräs huomautti.

– Sampo siä tiiät kyllä miten videon saa puhelimelta isolle ruudulle ja tarvittaessa videotykillä seinälle. Sen takia varmaa heittiki et videoitko ja rikot tekijänsuojajuttuja, toinen pohti.


Selviytyjät Suomi -ohjelman ensimmäisen kauden voittanut Kaulanen pitää kyläkauppaa Äkäslompolossa, Lapissa.

Kaulanen on kunnostautunut viime aikoina urheilun saralla ja noudattanut tiukkaa elämäntapamuutosta. Hämeenlinnassa heinäkuussa järjestetty Metallican keikka ei kuitenkaan mennyt Sampolla aivan suunnitelmien mukaan, sillä vaikka mies oli paikan päällä, niin keikka jäi häneltä näkemättä ”tukevan humalan” vuoksi.

– No joo, nyt otetaan iisimmin, Sampo huomautti Ed Sheeranin keikalla Helsingissä viikkoa myöhemmin.

Ota kantaa

Käytätkö sinä puhelinta elokuvissa?

Kyllä 15% En 85%
Ääniä yhteensä 8186

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt