Lipsauttiko Miley Cyrus eronneensa jo viikkoja sitten? Miehiin ”kyllästynyt” poptähti vaihtoi aviomiehensä tyrmäävän upeaan tv-kaunottareen - Viihde - Ilta-Sanomat

Lipsauttiko Miley Cyrus eronneensa jo viikkoja sitten? Miehiin ”kyllästynyt” poptähti vaihtoi aviomiehensä tyrmäävän upeaan tv-kaunottareen

Julkaistu: 11.8.2019 18:48

Miley Cyrusin ja Liam Hemsworthin unelmaliitto kesti vain 7 kuukautta.

Poptähti Miley Cyrus ja näyttelijä Liam Hemsworth ilmoittivat hakevansa avioeroa. Parin erouutinen on tullut yllätyksenä niin faneille kuin yhdysvaltalaismedialle, sillä pari avioitui vain 7 kuukautta sitten.

Kumpikaan ei ole kommentoinut tarkemmin eron syitä, mutta Cyrus on nauttinut täysin rinnoin uudesta sinkkuelämästään. Tähti kuvattiin suutelemasta kiihkeästi tosi-tv-kaunotar Kaitlynn Carterin kanssa, joka hänkin on hiljattain eronnut miehestään.

Cyrus ja Hemsworth he tapasivat jo vuonna 2009 ja menivät kihloihin vuonna 2012, mutta tuolloinkin suhde päättyi eroon. Vuosien eron jälkeen lempi leimahti jälleen.

Fanit ovat arvuutelleet onko The Hills: New Beginning -sarjasta tuttu Kaitlynn Carter mahdollisesti syy Miley Cyrusin ja Liam Hemsworthin eroon.

Cyrusin pari viikkoa sitten julkaistu Elle-lehdelle antama haastattelu sai monet kummastelemaan parin avioliiton tilaa. Haastattelussa Cyrus sanoi inhoavansa vaimon roolia ja sanoi tuntevansa edelleen vetovoimaa naisia kohtaan. Hän kuvaili parin liiton olevan moderni ja monimutkainen, eivätkä kaikki varmastikaan ymmärtäisi heidän järjestelyään.

Liam Hemsworth on parhaillaan kotimaassaan Australiassa perheensä luona. Hän ei toistaiseksi ole kommentoinut avioeroa.

Poptähti on aikaisemminkin sanonut pitävänsä avioliittoa vanhentuneena instituutiona, jolla ei ole hänelle mitään merkitystä.

– Mies ja vaimo kuulostaa minusta ihan 50-luvun tupakkamainokselta. Minulla on kappale Never Be Me, jossa laulan kertosäkeessä, että ”jos etsit uskollista, niin se en ole koskaan minä. Jos etsit vakautta, niin se en ole koskaan minä. Jos etsit jotakuta, joka voi olla kaikki, mitä tarvitset, niin se on koskaan tule olemaan minä”, laulaja sanoi kesäkuussa Elle-lehdelle.

Pari nähtiin viimeisen kerran julkisuudessa yhdessä 6. kesäkuuta.

Haastattelu on kuitenkin vain yksi vihje siitä, että liitto alkoi rakoilla jo kuukausia sitten.

Kesäkuussa yleisö seurasi ihmeissään Miley Cyrusin keikkaan Glastonburyssa, jossa poptähti kertoi kaunistelemattoman mielipiteensä miehistä.

– Olen v***n kyllästynyt miehiin, Cyrus julisti.

Pari päivää vaimonsa tempauksen jälkeen Liam Hemsworth kuvattiin Los Angelesin kaduilla ilman vihkisormusta.

Heinäkuussa Cyrus kummastutti fanejaan ilmoittamalla, ettei hän halua perustaa perhettä aviomiehensä kanssa. Liam Hemsworthin tiedetään olevan hyvin perhekeskeinen ja palvovan veljensä lapsia.

Viimeiset yhteiskuvansa pari julkaisi kesän alussa. Cyrus julkaisi viimeisen yhteiskuvansa Hemsworthin kanssa kesäkuun alussa.

Hemsworth puolestaan poseerasi poptähden kanssa Instagramissa heinäkuussa.

Parin lähipiiristä kerrotaan E! News -sivustolle viime kuukausien olleen parille hyvin vaikeita. Cyrusilla on riittänyt kiireitä levytysstudiossa ja Hemsworth on keskittynyt perheeseensä.

– Liam on kiinnostuneempi yksikertaisesta elämäntyylistä ja Miley on keskittynyt aloittamaan uuden vaiheen musiikkiurallaan. Hän on valmis julkaisemaan uutta musiikkia ja lähtemään kiertueelle, lähipiiristä sanotaan.

Ex-avioparin kerrotaan olevan kaikesta huolimatta hyvissä väleissä.

– He ovat puheväleissä, eikä ero ollut riitainen. He ovat päättäneet olevansa nyt elämässään eri tilanteissa.

Miley Cyrus ja Liam Hemsworthin on-off-suhde kesti 10 vuoden ajan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?