Muistatko, miltä Iida Ketola näytti Big Brother -aikoinaan? Julkaisi nostalgisen kuvan 10 vuoden takaa: ”Näytin olevan aina kännissä”

Julkaistu:

Tosi-tv-ohjelmista tuttu Iida Ketola muistelee kymmenen vuoden takaista tyyliään Instagramissa.
Nykyään kampaamoyrittäjänä työskentelevä Iida Ketola tuli suurelle yleisölle tutuksi aikansa suosituimmasta tosi-tv-ohjelmasta, Big Brotherista. Ketola osallistui ohjelmaan vuonna 2009. Sen jälkeen Ketola nähtiin niin Viidakon tähtösissä kuin Aurinkorannan tähtösissäkin.

Ketola julkaisi Viidakon tähtöset ja BB-ajoiltaan nostalgisen kuvan, joka on ihastuttanut hänen seuraajiaan. Ketola kirjoittaa huomaavansa nyt 10 vuotta myöhemmin, että silloiset ripsienpidennykset muuttivat merkittävästi hänen ulkonäköään.
– Oli aika, jolloin näytin olevan aina kännissä, koska minulla oli niin suuret ja painavat ripsienpidennykset, Ketola naureskelee Instagramissaan.

Osa kommentoijista huomauttaa Ketolan muistuttavan 10 vuoden takaisessa kuvassaan huomattavan paljon ruotsalaisnäyttelijä Malin Åkermania. Osa myös toteaa Ketolan muuttuneen vuosien saatossa.

– Anteeksi, mutta kuka tämä on? Piti kattoo pari kertaa, että ootko se todellakin sinä siinä niin, kuuluu yksi kommenteista.

Ketola avioitui vuonna 2016 radiojuontajana tunnetun Renne Korppilan kanssa. Pari meni naimisiin salaa eikä kertonut ratkaisustaan etukäteen kenellekään muulle.


Iida Ketola osallistui Big Brotherin viidennelle tuotantokaudelle. Sarja lopetettiin Suomessa syksyllä 2014, mutta tänä syksynä se tekee paluun televisioon. Uutta Big Brotheria juontavat radiojuontajat Alma Hätönen ja Kimmo Vehviläinen sekä aiemminkin sarjaa juontanut Elina Kottonen.