Ensitreffit alttarilla -parin Sarin ja Antin suhde eteni pikavauhtia: rakkaus kesti valtavat elämänmuutokset

Julkaistu:

Ensitreffit alttarilla
Sari ja Antti ovat ehtineet vaihtaa kotia jo kolme kertaa.
Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisella tuotantokaudella, vuonna 2015, naimisiin menneet Sari ja Antti löysivät yhteisen sävelen heti kuvausten alussa. Parin suhde eteni vauhdilla ja onni täydentyi keväällä 2016, kun heidän esikoisensa Aaron, ja samalla maailman ensimmäinen Ensitreffit alttarilla -vauva, syntyi.

Viime vuodet ovat olleet parille hulinaa. Pienokaisen syntymän jälkeen työpaikat ovat vaihtuneet ja onpa pari ehtinyt vaihtaa kotia kolme kertaa.

Pari oli keväällä mukana Nelosen Sokkona asuntokaupoille -ohjelmassa, jossa asiantuntijat etsivät heille toiveiden mukaisen uuden kodin. Ensin pari siis meni naimisiin sokkona, sitten asuntokaupoille. Antti virnistää parin läheisten vitsailleen, että aikovatko he jatkossakin tehdä kaikki elämän suuret päätökset vastaavalla tavalla.

– Kyllä Ensitreffit oli paljon jännittävämpi kokemus. Asuntokaupoille voisi mennä sokkona vaikka joka päivä, hän nauraa.


Perhe on viihtynyt mainiosti uudessa kodissaan Helsingin Itä-Pakilassa.

– Asuntokaupat oli tosi pitkä projekti. Odottelimme melkein vuoden, että löytyykö meille sopiva asunto, Antti sanoo.

– Alue on aivan ihana. Koti on sijainniltaan loistava, päiväkotipaikka saatiin läheltä ja arjen pyöritys toimii mutkattomasti, Sari kehuu.

Perhe oli ollut jo pitkään sekä Sarin että Antin suuri unelma. Nyt pari elää kiireistä lapsiperheen arkea.

– Kesälomalla olimme ehkä neljä päivää kotona. Puuhailimme uuden kesämökin tontilla, kävimme lomalla Sardiniassa ja Ruotsissa. Oltiin jatkuvasti liikenteessä, Sari kertoo.

– Ehkä näin jälkiviisaana ensi kesälomaa ajatellen, vähän vähemmänkin olisi voinut olla tekemistä, Antti sanoo.

Ensitreffit alttarilla 3.9. alkaen Ava-kanavalla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt