Huippumalli sai potkut lantionsa levennyttyä sentillä – näännytti itseään vuosia pysyäkseen äärimmäisissä mitoissa

Julkaistu:

Bridget Malcolm, 26, sai tarpeekseen äärimmäisen laihuuden ihannoimisesta ja siitä, miten hän näännytti itseään pysyäkseen vaadituissa mitoissa.
Australialainen malli Bridget Malcolm jakoi tällä viikolla sosiaalisessa mediassa tarinansa muotimaailman kulisseista. 26-vuotias malli kertoi blogissaan ja Instagram-tilillään, miten hän menetti tärkeitä yhteistyökumppaneita ja töitä sen vuoksi, että hänen lantionsa ympärysmitta kasvoi puolella tuumalla eli reilulla sentillä.

Malcolm kertoo aloittaneensa mallin työt 14 vuotta sitten. Hän poseerasi kuuluisille muotilehdille, sai sopimuksen kansainvälisen mallitoimiston kanssa, muutti Australiasta New Yorkiin ja työskenteli muun muassa maailmankuululle alusvaatemerkki Victoria’s Secretille.

Vaikka Malcolm eli unelmaansa, oli uravalinnalla myös kääntöpuolensa. Hän kertoo blogissaan, että hänen oli pysyttävä tiukoissa mitoissa ja äärimmäisen laihana. Lantion ympärysmitta ei saanut missään nimessä ylittää 89 senttiä, mutta koska Malcolm tavoitteli täydellisyyttä, pyrki hän pitämään sen vieläkin kapeampana.

– Olen viettänyt 14 viimeistä vuotta yrittäen olla niin pieni kuin mahdollista ja sitten kärsinyt henkisestä romahduksesta, kun olen väistämättä saanut painon takaisin, Malcolm kirjoittaa blogissaan.

Kun Malcolm solmi tärkeitä sopimuksia suurien asiakkaiden kanssa, oli hänen lantionsa vain noin 84-senttinen. Ja kun hän sai lisää painoa ja mitta suureni reilulla sentillä, menetti hän asiakkaat.

– Tässä olen minä, muutama viikkoa sen jälkeen, kun korkean profiilin asiakas torjui minut, Malcolm kirjoittaa Instagramissa julkaisemansa kuvaparin kuvatekstissä.

– Syy torjumiselleni oli ”Bridgetin vartalo ei näytä tarpeeksi hyvältä”.

– Sairainta tässä kaikessa on kuitenkin se, että asiakas oli hyväksynyt minut reilun sentin pienempänä aiempina vuosina, malli jatkaa paljastamatta, mistä asiakkaasta on kyse.
Malcolmin mukaan osa malleista pysyy hoikkana melko helposti, mutta hänelle se oli vaikeaa. Hän joutui vahtimaan kaikkea syömäänsä äärimmäisen tarkkaan ja sen seurauksena hänelle kehittyi syömishäiriö. Hän näännytti itseään, jotta pysyi tiukoissa mitoissa ja sen vuoksi hänen vartalonsa oireili useilla tavoilla.

Malcolm kertoo Instagramissa, että hänen kuukautisensa olivat asiakkaan torjumisen aikoihin loistaneet poissaolollaan kuukausia. Hän joutui nukkumaan 12 tuntia joka yö, jotta pystyi toimimaan, koska hänen vartalonsa oli niin uupunut ravinnon puutteesta. Lisäksi hänen hiuksensa ohenivat voimakkaasti ja tippuivat päästä.
Malcolm kertoo blogissaan, että nykyään hän voi paremmin ja on oppinut olemaan pelkäämättä ruokaa. Hän on saanut lisää painoa ja on nykyään kokoa 34, joka on edelleen pieni, mutta kaukana mallien niin kutsuttua ”nollakoosta”, joka vastaa noin kokoa 30.

Malcolm kertoo blogissaan, että mikäli häneltä vielä vaadittaisiin epätervettä laihuutta, jättäisi hän mallin työt kokonaan. Toistaiseksi hän on nauttinut työstä hieman painavampana ja huomannut, ettei kukaan vaadi häntä laihtumaan.

– Olen niin kiitollinen, että se kaikki on takana päin. Se on vaatinut paljon työtä ja toipumista, mutta olen todella kiitollinen, että alalla on minulle paikka myös nyt, kun painoni on terveellisissä lukemissa.
Daily Mailin mukaan Malcolm on aiemmin arvostellut entistä työnantajaansa Victoria’s Secretia siitä, että se ”palkitsi malleja tärkeillä työtehtävillä”, jos he ”näännyttivät” itseään. Malcolm itse esiintyi alusvaatemerkin muotinäytöksissä vuosina 2015 ja 2016.

Victoria’s Secretin niin kutsutut enkelit tunnetaan äärimmäisen hoikista ja treenatuista vartaloistaan. Maailmankuulu vaatemerkki järjestää vuosittain massiivisen muotinäytöksen, jossa lavalle nousevat sen kirkkaimmat mallitähdet. Muun muassa Kendall Jenner ja Gigi ja Bella Hadid on viime vuosina nähty näytösten päätähtinä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt