Herttuatar Meghanin käytös seurapiirikekkereillä sai ihmiset haukkomaan henkeään – rikkoi kaikkia mahdollisia sääntöjä - Viihde - Ilta-Sanomat

Herttuatar Meghanin käytös seurapiirikekkereillä sai ihmiset haukkomaan henkeään – rikkoi kaikkia mahdollisia sääntöjä

Herttuatar Meghan piti päänsä nauttiessaan päivällistä suihkuseurapiiriläisten keskellä.

Prinssi Harry on tutustuttanut vaimonsa herttuatar Meghanin Britannian suihkuseurapiireihin.

11.8.2019 12:40

Sussexin herttuatar Meghan on nähty harvakseltaan julkisuudessa sen jälkeen kun hänen ja prinssi Harryn esikoislapsi Archie syntyi 6. toukokuuta.

Brittilehti Daily Mailin mukaan herttuatar on kuitenkin osallistunut erilaisiin seurapiirikekkereihin, joissa herttuattaren käytös on saanut kulmat kohoilemaan. Daily Mail kertoo brittiseurapiireissä kohahtaneen, kun Sussexin herttuapari osallistui hiljattain päivälliselle.

Brittilehden mukaan suihkuseurapiireissä ruokailuun liittyy tarkkoja sääntöjä, joita ihmisten odotetaan noudattavan kaikissa tilanteissa. Pariskunnat eivät esimerkiksi saa koskaan istua vierekkäin, eivätkä julkiset hellyydenosoitukset ole sallittuja. Daily Mail kuvailee, että näin vältytään kiusallisilta tilanteilta ruokapöydässä, eikä kukaan menetä ruokahaluaan parien kuhertelun takia.

Herttuatar Meghan ei ole brittimedian mukaan enää toivottua päivällisseuraa, sillä hän ei ole noudattanut etikettiä.

Istumajärjestys on muutoinkin lehden mukaan tarkkaan harkittu, eikä siitä saisi poiketa. Herttuatar Meghan on kuitenkin lehden mukaan rikkonut sääntöjä ja kieltäytynyt istumasta hänelle määrätyllä paikalla päivällispöydässä. Muiden päivällisvieraiden kerrotaan pöyristyneen, kun Meghan istui Harryn viereen ja viis veisasi seurapiirietiketistä.

Lehden tietojen mukaan Meghan on myös hellinyt auliisti Harrya päivällisellä, paheksuvista katseista huolimatta.

– Kilteimmät seurapiiriläiset ovat kuiskutelleet ettei Meghan mahda itselleen mitään, sillä hän on amerikkalainen. Jotkut ovat vain lopettaneet kutsumasta Meghania päivälliselle, lehti kirjoittaa.

”Meghan oli painajainen”

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Meghan on rikkonut etikettiä. Edellisen kerran herttuatar kohautti käytöksellään Wimbledonin tennisturnauksessa heinäkuussa, jolloin tenniksenystävät närkästyivät herttuattaren saamista erityisvapauksista.

Tuolloin herttuatar saapui katsomoon liian rennossa asussa, eikä siksi voinut istuutua ystäviensä kanssa kuninkaallisille tarkoitettuun aitioon. Niinpä Meghan ystävineen istutettiin All England -klubin katsomoon, joka luonnollisesti herätti paljon huomiota. Herttuatar ei kuitenkaan halunnut, että häntä kuvataan.

– Se oli painajainen. Hän oli painajainen, vierailua järjestämässä ollut työntekijä kommentoi The Timesille.

Meghan ystävineen istui ns. ”tavisten” keskellä Wimbledonissa. The Times uutisoi tuolloin herttuattaren aiheuttaneen vaatimuksillaan harmaita hiuksia järjestäjille.

Meghan oli kieltänyt myös hänen kuvaamisensa paikan päällä. Herttuattaren kanssa samalla rivillä istunut mediakonsultti Sally Jones, 64, kertoi kuninkaallisen turvamiehen käskeneen häntä olemaan kuvaamatta Meghania, vaikka nainen oli yrittänyt vain ottaa kuvaa Serena Williamsista.

– Sanoin hänelle, että vaatimus oli typerä. Olisin saanut sumean kuvan Meghanin korvasta. Sen lisäksi sadat ihmiset kuvasivat Meghania joka suunnasta. Kysyin turvamieheltä myös, onko hän ajatellut jutella muun muassa televisiokuvaajien kanssa? Hän näytti epämukavalta, Jones kertoi The Timesille.

Yleensä kuninkaalliset istuvat Wimbledonissa omassa aitiossaan.

Meghan ja Harry ovat olleet otsikoissa myös vaatimuksistaan pitää Archien elämä mahdollisimman yksityisenä. Sussexin herttuaparia kritisoitiin laajasti muun muassa esikoispoikansa ristiäisten pitämisestä yksityisenä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?