Mitä kuuluu Ensitreffit alttarilla -sarjassa vuosi sitten avioituneille Sinille ja Vesalle? Asuvat vieläkin erillään: ”Olemme tyytyväisiä”

Julkaistu:

Ensitreffit alttarilla
Monet Ensitreffit alttarilla -sarjan pareista ovat saaneet liittonsa toimimaan myös kameroiden sammuttua.
Tänä syksynä kotisohvilla päästään jälleen seuraamaan huippusuosittua Ensitreffit alttarilla -sarjaa, joka tuo yhteen yhteen kolme paria, jotka tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Rakkauskokeilu on ollut Suomessa erittäin menestyksekäs, sillä peräti viisi ohjelmassa syntyneistä pareista on yhä yhdessä. Yhden pareista muodostavat vuosi sitten sarjan viidennellä kaudella avioituneet lastenhoitaja Sini ja matematiikanopettaja Vesa, joiden arkeen asettumista ja parisuhteen haasteita tv-katsojat seurasivat tiiviisti viime syksynä.

– Vuosi on ollut mielenkiintoinen. Paljon on tapahtunut ja nopeastihan tämä aika on mennyt. Tietyllä tavalla ei edes tunnu, että meillä on jo vähän yli vuosi häistä, Vesa hymyilee.

Ohjelmassa parit saavat todellisen shokkialun parisuhteeseen, sillä heti häiden jälkeen heidän on muutettava yhteen puolison kanssa, josta he eivät entuudestaan tiedä yhtikäs mitään.

Helppoa se ei ollut myöskään Sinille ja Vesalle, jotka pohtivat yhteistä tulevaisuuttaan ja painiskelivat tunteidensa kanssa. Entä jos kipinää ei ole tarpeeksi?


Vesa korostaa, ettei työ suhteen eteen todellakaan loppunut tv-kameroiden sammuttua. Hänelle ja Sinille on ollut tärkeää, että he ovat jatkaneet toisiinsa tutustumista kaikessa rauhassa, ilman paineita.

– Jos olisikin joku viisasten kivi parisuhteeseen, niin tällaisia ohjelmia ei tarvittaisi. Suhde lähti rullaamaan omalla painollaan sitten, kun tv lähti pois yhtälöstä. Meidän ei tarvinnut työstää asioita samalla tavalla kuin kuvauksissa, jossa oli paljon tunneailahtelua, hän sanoo ja jatkaa:

– Ei ole enää deadlinea, että koska pitää päättää, jatketaanko yhdessä vai ei. Kun se paine hävisi, niin kaikki on sujunut hyvin.

Äkillisesti muuttunut elämäntilanne toi omat haasteensa parille suhteen alkuaikoina ja Vesa myöntää, että vaikeimpina hetkinä mielessä kävi ajatus, että olisiko elämä sinkkuna sittenkin mutkattomampaa.

– Pari viikkoa ennen sarjan päätösjakson kuvaamista olin pisteessä, että olin hyvin epäilevä tulevaisuuden suhteen. Kyllä se rajoilla oli yhdessä vaiheessa, hän muistelee.

– Olin alusta asti kuitenkin varma, että haluan jatkaa yhdessä kuuden viikon jälkeen, että saan varmuuden asioihin. Kun pääsimme molemmat yhteisymmärrykseen siitä, millä tahdilla suhde etenee, niin ei se lopulta ollut vaikea päätös.


Vuosi häiden jälkeen pari elää edelleen etäsuhteessa, eikä kiirehdi yhteenmuuton kanssa. Vesa asuu isovanhempiensa vanhassa talossa Turengissa, Sini puolestaan yksiössä Tampereella.

– Alun perin suunniteltiin, että muutamme yhteen tänä syksynä. Työkuviot seisovat kuitenkin paikallaan. Toisaalta olemme hyvin tyytyväisiä tähän tilanteeseen. Ei ole painetta muuttaa saman katon alle jommankumman luo.

Vesa nauraa, että välillä on väännetty kättä siitä, minne yhteinen koti perustetaan.

– Se on selvää, että ei me sinne Sinin yksiöön muuteta. Ollaan me keskusteltu, että minne olisi fiksuinta muuttaa. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mitään kiirettä ei ole.

Ensitreffit alttarilla Avalla 3.9. alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt