Aviomiehensä jättänyt Miley Cyrus löysi heti lennosta uuden rakkaan – kuherteli altaalla estottomasti tosi-tv-kaunottaren kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Aviomiehensä jättänyt Miley Cyrus löysi heti lennosta uuden rakkaan – kuherteli altaalla estottomasti tosi-tv-kaunottaren kanssa

Miley Cyrus ei ole jäänyt suremaan eroaan, vaan porhalsi Italiaan uusi rakas käsipuolessaan.

Miley Cyrus nauttii sinkkuelämästä täysillä.

11.8.2019 9:38

Amerikkalaismediat uutisoivat tänään sunnuntaina poptähti Miley Cyrusin, 26, ja Hollywood-tähti Liam Hemsworthin, 29, avioliiton tulleen tiensä päähän. Pari ehti olla naimisissa vain vajaan vuoden verran.

– He ovat päättäneet tämän olevan parasta tilanteessa jossa molemmat keskittyvät itseensä ja uraansa, laulajan edustajan People-lehdelle toimittamassa lausunnossa todetaan.

Hollywoodin seuratuimpiin pareihin kuuluneet Cyrus ja Hemsworth menivät naimisiin viime joulukuussa. Pariskunnan suhde ulottuu kuitenkin pidemmälle: he tapasivat jo vuonna 2009 ja menivät kihloihin vuonna 2012, mutta tuolloinkin suhde päättyi eroon.

Miley Cyrus ja Liam Hemswirth avioituivat joulukuussa.

Cyrus ei vaikuta jääneen suremaan avioliittonsa päättymistä, sillä laulaja pakkasi matkalaukkunsa ja lensi Italiaan. Yksin tähti ei suinkaan suunnannut Comojärvelle, vaan matkaseurana hänellä on tosi-tv-tähti Kaitlynn Carter.

TMZ-sivusto kertoo Cyrusin ja Carterin tunteneen toisensa jo pidemmän aikaa, mutta parivaljakon lomakuvien perusteella ystävyys on syventynyt romanssiksi.

TMZ on julkaissut sivuillaan kuvia, joissa naiset kuhertelevat kiihkeästi hotellinsa uima-altaalla. Sivuston mukaan hotellin allasalue oli tupaten täynnä lomalaisia, mutta se ei naisia hetkauttanut.

Sivuston julkaisemissa kuvissa on myös nähtävissä, että Cyrus huomaa häntä seuraavat valokuvaajat ja jatkaa ilakointia kuvaajista huolimatta.

Katso kuvat Miley Cyrusin Italian-lomasta TMZ:n sivuilta.

Molemmilla naisillaan on takana tuore ero, sillä Kaitlynn Carter erosi hiljattain puolisostaan Brody Jenneristä.

Carterin ex-miesystävä Brody Jenner puolestaan on viihtynyt Las Vegasissa naisten piirittämänä. Somekommenttiensa perusteella Cyrusin ja Carterin leiskahtanut lempi on iloinen yllätys miehelle.

– Kuumien tyttöjen kesä, Jenner runoilee Kaitlynn Carterin Instagramissa, jossa kaunotar on julkaissut yhteiskuvan Miley Cyrusin kanssa.

Miley Cyrusin ex-aviomies Liam Hemsworth ei ole kommentoinut parin erouutista julkisuudessa. Vielä kesäkuun alussa pari poseerasi yhdessä näyttelijän Instagramissa.

Cyrus kuvaili vastikään Elle-lehden haastattelussa, ettei hän koskaan tule sopeutuman perinteiseen vaimon rooliin. Cyrus sanoi tuntevansa vetoa naisiin ja aviomiehensä olevan asiasta tietoinen.

– Ihmisiä hämmentää, että olen naimisissa. Rakkauselämämme on monimutkainen moderni, enkä usko, että ihmiset ymmärtäisivät sitä. Luulevatko ihmiset muka todella, että olen kotona essu päällä tekemässä ruokaa? Olen heterosuhteessa, mutta tunnen voimakasta seksuaalista vetoa naisia kohtaan, Cyrus sanoi lehden haastattelussa.

– Päätin kumppanini. Hän on se, joka tukee minua eniten. En todellakaan sovi stereotyyppiseen vaimon rooliin. En edes pidä sanasta ”vaimo”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?