Saksalaislehti riemastui Rammstein-tähden vapautuneesta nakuvirvelöinnistä Suomessa – ”Varovasti, ettei jää väärä kala koukkuun”

Julkaistu:

hevijätti
Tampereen Ratinassa esiintyneen Rammstein-yhtyeen aktiviteetit Suomessa ilahduttavat saksalaisia.
Saksalaisyhtye Rammstein esiintyi perjantaina ja lauantaina Tampereella järjestetyissä jättikonserteissa. Kaksipäiväisen keikkarupeaman keskellä yhtyeen laulaja Till Lindemann, 56, ehti latailla akkuja kalastamalla auringonpaisteessa.

Lindemann julkaisi ennen lauantaina järjestettyä konserttia Instagramissa videon, jossa hän virvelöi kuvankauniissa järvimaisemassa täysin alasti.


Rammstein-yhtyeen nokkamiehen nakuvirvelöinti on riemastuttanut myös saksalaismediaa, ja esimerkiksi Bild-lehti uutisoi Lindemannin Suomen-vierailusta näyttävästi. Saksalaislehti kirjoittaa, kuinka yhtye suuntasi Suomeen Venäjän-konsertin jälkeen jättääkseen arjen ja vaatteet taakseen.

– Varovasti, ettei jää ”väärä kala” koukkuun, saksalaislehti kujeilee.

Rammstein on tuttu vieras Suomessa, sillä yhtye on konsertoinut eri puolilla Suomea lukuisia kertoja. Yhtyeen show on vuosi vuodelta mahtipontisempi ja näyttävämpi ja Tampereella nähtiinkin viikonloppuna todellinen tulimeri. Valtavat lieskat ja räjähteet halkoivat taivasta korkealla Ratinan yläpuolellakin.


Rammsteinin Tampereen-keikat ovat osa yhtyeen massiivista Euroopan-kiertuetta. Suomesta bändi matkaa Tukholmaan, jossa se esiintyy ensi viikolla. Sen jälkeen vuorossa ovat Oslo ja Wien. Yhtyeen kiertue saa jatkoa ensi vuonna, jolloin se saapuu konsertoimaan muun muassa Tallinnaan.


Suomeen yhtye toi 80 rekallista tavaraa ja myös asut ovat merkittävässä osassa yhtyeen lavashow’ta. Rammsteinille esiintymisasuja suunnitteleva Sophie Onillion on kertonut saksalaismedialle, että asuissa on aina tietty teema ja niiden on kestettävä ympärillä leiskuvan pyrotekniikan keskellä.

Lindemannin Euroopan-kiertueella nähtävä käärmeasu on suunnittelijan mukaan erittäin jämäkkä ja painava.

– Pelkkä takki painaa 30 kiloa, suunnittelija on paljastanut.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt