Heidi Klumin, 46, ronski häämatkakuva saa hieraisemaan silmiä – poseeraa ”yläosattomissa” 29-vuotiaalle rokkaripuolisolleen

Julkaistu:

häämatka
Heidi Klum ja Tom Kaulitz nauttivat häämatkastaan Italian auringon alla. Pari avioitui salaa keväällä ja vietti hääjuhlaansa viime viikolla.
Entinen huippumalli Heidi Klum, 46, ja Tokio Hotel -yhtyeestä tuttu kitaristi Tom Kaulitz, 29, yllättivät seuraajansa viime viikolla julkaisemalla sosiaalisessa mediassa mykistäviä hääkuvia. Pari avioitui kaikessa hiljaisuudessa jo keväällä, mutta vietti salaisia häitään viime viikonloppuna.

Nyt aviopari on People-lehden mukaan häämatkalla Caprin saarella, Italiassa. Klumin ja Kaulitzin häitä vietettiin lehden mukaan niin ikään Italiassa, valtavan luksusjahdin kannella. Paikalla olivat pariskunnan perheet sekä lähimmät ystävät.

Pari on julkaissut romanttiselta Italian-matkaltaan useita kuvia Instagramissa, joissa he muun muassa ilakoivat vesiskootterien kyydissä ja laskevat valtavaa liukumäkeä mereen.

Lauantaina Klum sai Instagram-seuraajansa riehaantumaan, kun hän julkaisi tilillään hieman erilaisen lomakuvan. Otoksessa ex-huippumalli kelluu sinisessä vedessä pinkin, valtavia rintoja esittävän uimalelun kanssa.

– Poseeraan yläosattomissa aviomiehelleni, Klum julistaa kuvatekstissä.
Hulvaton kuva on kirvoittanut runsaasti kommentteja Klumin yli 6,5 miljoonalta seuraajalta. Kommenteissa kuvaa kehutaan nerokkaaksi ja äärimmäisen hauskaksi.

– Aivan nerokas kuva!

– Mahtavaa, minäkin tarvitsen tuollaiset.

– Hahah, olet paras!

– Minäkin tarvitsen tuon seuraavalle lomamatkalleni!

– Minäkin voisin poseerata tuon kanssa yläosattomissa puolisolleni.

– Omg! Tuo on kaikki mitä tarvitsen.
Klum ja Kaulitz ovat edenneet suhteessaan nopeasti. Pari alkoi seurustella alkuvuodesta 2018, meni kihloihin viime jouluna ja avioitui lehtitietojen mukaan helmikuussa salaa.

Eräs Klumin ystävä kertoi Peoplelle, että Kaulitzin kosinta oli äärimmäisen romanttinen, sillä hän otti siihen mukaan myös Klumin lapset. Rokkari kosi rakastaan tuomalla tälle aamiaisen sänkyyn.

– Tom ja lapset tekivät yhdessä Heidille aamupalatarjottimen, jossa oli kahvia, kukkia ja sormusrasia, eräs Klumin ystävä paljasti Peoplelle.
Klumilla on yhteensä neljä lasta, tytär suhteestaan Flavio Briatoren kanssa sekä kaksi poikaa ja tytär yhdessä ex-aviopuolisonsa Sealin kanssa.

Heidi Klum tunnetaan entisenä huippumallina sekä tv-juontajana. Tom Kaulitz puolestaan nousi tähdeksi etenkin teinien suosiossa olleen Tokio Hotel -yhtyeestä 2000-luvun alussa. Yhtyeen laulajana toimii Kaulitzin kaksoisveli Bill.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt