Jukka Hildén ja Chachi-kihlattu paljastavat vauvansa sukupuolen näyttävällä videolla – kyyneleet virtaavat vuolaasti

Julkaistu:

perheenlisäys
Duudsoneista tutun Jukka Hildénin perhe kasvaa pian pienellä tytöllä.
Jukka Hildénin kihlattu Chachi Gonzales julkaisi lauantaina YouTubessa videon, jolla pari paljastaa lapsensa sukupuolen. Pariskunta kertoo onnellisina, että heidän tuleva lapsensa on tyttö.

Pariskunta halusi pitää sukupuolen yllätyksenä myös itselleen videon kuvaamiseen saakka. He kertovat, kuinka ystävä auttoi heitä yllätyksessä ja osti valmiiksi tykit, jotka ampuvat ilmaan joko pinkkiä tai sinistä väriä sen mukaan, onko parin tuleva lapsi tyttö vai poika.

– Tämä on amerikkalainen juttu, josta en ollut kuullutkaan, Jukka myöntää videolla ennen tykkien laukaisua.

Jännittynyt pari hyppii videollaan upeissa maisemissa ennen suurta paljastustaan. He vakuuttavat, ettei lapsen sukupuolella ole merkitystä, kunhan pienokainen on syntyessään terve.

– Poika tai tyttö, sillä ei ole väliä niin kauan, kun hän on terve, Jukka julistaa ennen kuin pari ampuu tykeillä ilmaan.

Hetkeä myöhemmin ilmaan pölähtää sankka pilvi pinkkiä väriä.

– Se on tyttö!!! Jukka hihkuu heti.

Onnellinen pari tuulettaa villisti, suutelee toisiaan ja hyppii ylös alas. Hetkeä myöhemmin Gonzales purskahtaa vuolaaseen itkuun.

– Sinusta tulee pienen, kauniin tytön äiti. Sinusta tulee niin mahtava ja rakastava äiti, Hildén lohduttaa rakastaan.

– Rakastan sinua, Gonzales sopertaa itkunsa lomasta.

Pari intoilee videonsa päätteeksi, että heidän koiransa saavat pikkusiskon.Hildén ja Gonzales paljastivat toukokuussa Instagramissa odottavansa perheenlisäystä. Pari kertoi olevansa äärimmäisen onnellinen siitä, että pian heitä on kahden sijaan kolme.

– Olen niin innoissani. En malta odottaa, että saan kokea tämän vastuun yhdessä ihanan tulevan aviomieheni kanssa sekä kokea niin äitiyden hyvät kuin huonotkin puolet, Gonzales kirjoitti Instagramissa.
Hildén ja Gonzales paljastivat toukokuussa Suomen-vierailullaan, että suunnitelmissa on synnyttää Suomessa, sillä tällöin lapsesta tulee Suomen kansalainen. Hildénillä on aiemmasta avioliitostaan kaksi lasta, tyttö sekä poika.
Perheenlisäyksen lisäksi Hildén ja Gonzales suunnittelevat häitä. Pari aikoo mennä naimisiin Meksikossa, jossa Gonzalesin suku asuu. Hildénin sukulaisten on määrä matkustaa maahan hääjuhlaa varten.

Hildén ja 23-vuotias Gonzales ovat seurustelleet vuodesta 2017. He kihlautuivat elokuussa 2018.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt