Rammstein-tähti Till Lindemann virvelöi alasti keskellä suomalaista järvimaisemaa – julkaisi vapautuneen videon kalareissultaan

Tampereella konsertoiva Rammstein on ehtinyt nauttia upeasta kesäpäivästä jättikeikkojensa välissä.

Till Lindemann Tampereen Ratinassa perjantaina.

10.8.2019 16:43

Saksalainen hevijätti Rammstein esiintyy Tampereen Ratinassa tänä viikonloppuna. Yhtye aloitti kaksipäiväisen keikkarupeamansa perjantaina ja lauantai-iltana luvassa on toinen jättikonsertti loppuunmyydyllä stadionilla.

Keikkojensa välissä yhtyeen keulahahmo Till Lindemann on nauttinut Suomen kesästä. Saksalaistähti julkaisi Instagram-tilinsä Tarina-osiossa lauantaina päivällä videoita, joissa hän kalastelee kaikessa rauhassa lämpimässä auringonpaisteessa.

Lindemann istuu videoillaan laiturinnokassa virvelöimässä taustallaan perisuomalaisen järvimaisema. Laulaja on päättänyt ottaa kaiken ilon irti kalastushetkestään maalaismaisemista ja kalastaakin täysin alasti.

Kalastuksen lomassa Lindemann heiluttelee jalkojaan rennosti järvessä. Laulaja on merkinnyt videonsa aihetunnisteella Finnland eli Suomi.

Voit katsoa videon Lindemannin Instagram-tililtä.

Rammstein on tuttu vieras Suomessa, sillä yhtye on konsertoinut eri puolilla Suomea lukuisia kertoja. Yhtyeen show on vuosi vuodelta mahtipontisempi ja näyttävämpi ja Tampereella nähtiinkin perjantaina todellinen tulimeri. Valtavat lieskat ja räjähteet halkoivat taivasta korkealla Ratinan yläpuolellakin.

Bändin keulahahmo, 56-vuotias Till Lindemann tunnetaan keikoilla provosoivana esiintyjä, joka on varsin harvasanainen. Mies saattaa silloin tällöin tokaista lyhyet kiitokset yleisölle, mutta kovin hersyviin välispiikkeihin hän intoutuu vain harvoin.

Tältä näytti Rammsteinin valtava show Tampereella perjantaina.

Rammsteinin Tampereen-keikat ovat osa yhtyeen massiivista Euroopan-kiertuetta. Suomesta bändi matkaa Tukholmaan, jossa se esiintyy ensi viikolla. Sen jälkeen vuorossa ovat Oslo ja Wien. Yhtyeen kiertue saa jatkoa ensi vuonna, jolloin se saapuu konsertoimaan muun muassa Tallinnaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?