Flow-festivaalin päätähti ei poistunut lavalta useista kehoituksista huolimatta – järjestäjä kertoo, miksi esitys oli pakko keskeyttää

Julkaistu:

flow
Pääesiintyjän keikka keskeytyi Flow-festivaaleilla, vaikka artistia muistutettiin aikataulusta useita kertoja.
Helsingissä järjestettävän Flow-festivaalin perjantain päälavalla koettiin yleisöä hämmentänyt hetki, kun pääesiintyjä Solange hiljennettiin keskiyöllä. Amerikkalaistähti joutui esittämään illan viimeisen kappaleen ilman, että esitystä vahvistettiin yleisön kuultavaksi.

Asia on herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa festarikävijöiden keskuudessa, jotka ihmettelevät miksi pääesiintyjältä katkaistiin sähköt kesken esityksen.

Lue lisää: Flow-festivaalin pääesiintyjän keikka sai tylyn lopun – sähköt katkaistiin kesken show’n: ”Olipa nolo lopetus”

Melusäädösten takia päälavalla ei saanut perjantaina esiintyä puolen yön jälkeen ja vastaavia tilanteita on nähty myös muissa suurissa tapahtumissa ympäri maailmaa.

Flow’n tiedottaja Susanna Hulkkonen kertoo Ilta-Sanomille Solangen esittäneen illan viimeisen kappaleensa loppuun asti, vaikka sähköt katkaistiinkin.

– Solange veti keikan hienosti loppuun asti. Meidän täytyy Flow’ssa noudattaa melusäädöksiä ja kaikki artistit ovat tästä tietoisia. Meillä oli perjantaina lupa keskiyöhön saakka, jonka jälkeen musiikki täytyi hiljentää, Hulkkonen sanoo.


Facebookissa ja Twitterissä festarikävijät ovat arvuutelleet, toistuuko sama myös muina iltoina, jos aikataulu viivästyy.

– Olemme todella pahoillamme, että näin tapahtui Solangen esiintyessä, mutta me noudatamme säädöksiä.

Kyseessä oli poptähti Beyoncén pikkusiskon Solange Knowlesin ensimmäinen esiintyminen Suomessa. Hän korvasi perjantai-illan pääesiintyjäksi kiinnitetyn räppäri Cardi B:n, joka perui keikkansa heinäkuussa aikataulutusongelmien vuoksi.

Hulkkonen sanoo, ettei Solange itse ollut harmissaan musiikin hiljentämisestä.

– Hän oli hyvillä mielin keikan jälkeen. Artistilla oli oma management, joka häntä ohjeisti päättämään keikan ajoissa, mutta hän oli ilmeisesti ollut niin fiiliksissä keikasta, että oli unohtanut aikataulun, Hulkkonen kertoo.

Sosiaalisessa mediassa on arvuuteltu, vaikuttiko Erykah Badun myöhästyminen Solangen esiintymiseen. Hulkkonen sanoo, että molemmat tähdet esittivät täyden setin ja Badun myöhästyminen saatiin kirittyä kiinni.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt