Maria Nordin pulahti alastonuinnille – sensuelli kuva herättää ihastusta Instagramissa: ”Lumoava”

Julkaistu:

Bloggaaja Maria Nordin jakaa ajatuksiaan henkisyydestä Instagramissa.
Maria Nordin tunnetaan bloggaajana, joka jakaa sosiaalisessa mediassa ahkerasti ajatuksiaan henkisyydestä ja perhe-elämästä. Nordin julkaisi lauantaina Instagramissa sensuellin kuvan, jossa hän pulahtaa veteen ilman rihman kiertämää. Kuvan saatteeksi hän on jakanut yli 22 000 someseuraajalleen ajatuksiaan ja näkemyksiään elämästä.

– Yhteys. Ykseys. Uusi tietoisuus nousee pintaan. Harvoille on kerrottu, että sinä et ole ajatuksesi ja tunteesi. Sinä olet hiljaisuus siellä taustalla. Ja me kaikki olemme se sama hiljaisuus. Flow with it, Nordin kirjoittaa.
Nordinin Instagram-seuraajat ihailevat otoksen kuvastavan oivalla tavalla Nordinin ajatuksia.

– Lumoava kuva! Instagramissa kehutaan.

– Upea kuva, mielenkiintoinen ajatus, jota voisit avata lisää.

– Hyvin saatu kuvaan tuo viesti.

Maria Nordin ja hänen muusikkopuolisonsa Reino Nordin tulivat tutuksi alun perin Iholla-sarjasta vuonna 2012, kun tuolloin arkkitehtinä työskentelevä Maria kuvasi perheen päivittäistä elämää ohjelmaa varten.

Pari juhli heinäkuussa 13 yhteistä vuottaan. Pariskunta tapasi aikoinaan ravintolassa, kun Reino oli mennyt juttelemaan Marialle.

Reino paljasti vuonna 2018 Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Maria Veitolalle oltuaan tuolloin vielä naimisissa edellisen vaimonsa kanssa.

Räväköistä blogiteksteistään tunnettu Maria Nordin kertoi viime kesänä Me Naisten haastattelussa oltuaan monta kertaa vähällä jättää miehensä. Reinon raitistuminen kuitenkin muutti kaiken. Nordin sanoi olevansa kiitollinen, ettei jättänyt miestään.

– Olen aivan häkeltynyt siitä ihmisestä, joka Reinosta on kuoriutunut. Koko suhteemme ajan minulla on ollut aavistus siitä, millainen ihminen hän todella on. Nyt näen hänen aidon, upean persoonansa päivä päivältä kirkkaammin.


Myös Reino kehui vaimoaan viime syksynä Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Maria on niin ihana. Ei sellaista ole olemassa toista, Reino huokaa.

–  Siinä on kyllä niin omituinen persoona, ettei ole paremmasta väliä. Se on uskomaton, nerokas muija ja himmeä mutsi. Tylsää meillä ei ole koskaan.

Lue lisää: Yhdessä jo 13 vuotta: Maria Nordin julkaisi hempeän otoksen Reino-miehensä kanssa: ”Jumalainen liitto”