Michael Jacksonin Blanket-pojan, 17, poikkeuksellinen arki: asuu yksin miljoonakartanossa, lakkasi puhumasta kohudokumentin jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Michael Jacksonin Blanket-pojan, 17, poikkeuksellinen arki: asuu yksin miljoonakartanossa, lakkasi puhumasta kohudokumentin jälkeen

TJ Jackson on nyt Michael Jacksonin Blanket-pojan huoltaja, mutta ei juurikaan ole mukana pojan arjessa.

Michael Jacksonin veljenpojasta TJ Jacksonista on tullut Blanket-pojan virallinen huoltaja.

10.8.2019 9:00

Michael Jacksonin veljenpojasta on tullut edesmenneen tähden Blanket-pojan virallinen huoltaja, uutisoi Mirror. Blanket tunnetaan nykyisin myös nimellä Biji.

TJ Jackson tulee toimimaan Blanketin huoltajana. Aiemmin TJ Jacksonilla oli Blanketin jaettu huoltajuus Michael Jacksonin äidin Katherine Jacksonin kanssa.

Blanketin huoltajuus on määrätty sukulaisille, sillä pojalla ei ole lainkaan suhdetta äitiinsä. TJ:n tehtävä on nyt huolehtia teini-ikäisen Blanketin hyvinvoinnista, kunnes poika täyttää 18 vuotta helmikuussa 2020.

Blanket on ollut koko elämänsä julkisuudessa.

Michael Jacksonin perhe on joutunut viime aikoina vaikean tilanteen eteen. Edesmenneestä popin kuninkaasta kertova alkuvuodesta ilmestynyt Leaving Neverland -dokumentti on aiheuttanut valtavan kohun, sillä dokumentissa Jacksonia syytetään lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Rajut syytökset ja erittäin kylmäävä dokumentti ovat saaneet Jacksonin läheiset puolustuskannalle. The Sunin mukaan julkisuudesta kadonnut Jacksonin 17-vuotias poika Blanket Jackson on ottanut tilanteen erittäin raskaasti.

TJ Jacksonilla on myös omia lapsia. Kuvassa TJ Jackson Dee Dee, Jo Jo, ja Rio.

Blanketilla on ollut vaikeuksia suhtautua elämään isänä aiheuttaman julkisuuden valokeilassa, ja hänen tiedetään piilottelevan pitkälti kartanonsa tiluksilla suojassa katseilta. Vaikea tilanne on kärjistynyt uutuusdokumentin myötä niin pahaksi, että Michael Jacksonin veljenpojan Taj Jacksonin mukaan Blanketin koko luonne on muuttunut radikaalisti.

Läheisten mukaan kohudokumentin sisältö on ollut Blanketille niin raskasta kuultavaa, että hän on lakannut puhumasta.

Lue lisää: Michael Jacksonin 17-vuotias poika katosi parrasvaloista – uutuusdokumentilla rajut seuraukset: ”Hän ei enää puhu” 

Jacksonin nuorin lapsi asuu perheelle työskentelevien henkilöiden mukaan yksin valtavassa kartanossa, ilman huoltajaa. Kartanossa on runsaasti henkilökuntaa, jotka huolehtivat kodin siisteydestä ja valmistavat teinipojan ateriat.

Jacksonin perheelle työskentelevä nimettömänä pysyttelevä henkilö kertoi aikaisemmin Page Sixille, että henkivartijat käyvät ostoksilla pojan puolesta, jos hän esimerkiksi tarvitsee tarvikkeita kouluun.

– Hän on kasvattanut itse itsensä, lehdelle kerrottiin.

Jacksonilla on yhteensä kolme lasta: 17-vuotias Blanket eli Prince Michael Jackson II, 21-vuotias Paris Jackson ja 22-vuotias Michael Joseph Prince Jackson.

TJ Jackson on läheinen myös Michael Jacksonin tytär Paris Jacksonin kanssa.

Kaikki lapset ovat saaneet oman osansa Michael Jacksonin julkisuudesta, mutta Blanket oli vain 7-vuotias isänsä kuollessa. Lisäksi hän joutui radikaalilla tavalla kohtaamaan parrasvalot ollessaan vain muutaman kuukauden ikäinen.

Michael Jackson vuonna 1985.

Michael aiheutti valtavan kohun roikotettuaan sylivauvaansa hotellin parvekkeen kaiteen ylitse Berliinissä. Kyseinen lapsi oli Blanket, ja vaikka isän tarkoitus oli ilmeisesti ilahduttaa faneja esittelemällä lastaan heille, oli tempaus monen mielestä vaarallinen ja vastuuton. Tilanteesta napatut kuvat levisivät salamannopeasti ympäri maailmaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?