Mari Valosaari: ”Aion viedä eron loppuun asti” – pelko on, ettei asioita hoideta järkevästi

Julkaistu:

Liikunta-alan yrittäjä Mari Valosaari, 37, toipuu avioerosta.
IS tapasi yrittäjä Mari Valosaaren Angry Birds -elokuva 2:n kutsuvierasensi-illassa Helsingin Tennispalatsissa torstaina.

37-vuotias liikunta-alan yrittäjä on toipumassa puoli vuotta sitten vireille pannusta avioerosta. Harkinta-aika tuli täyteen tällä viikolla.

– Aion viedä eron loppuun asti. Kun kaksi ihmistä ei sovi yhteen, ei kannata olla yhdessä, Mari perustelee päättäväisesti.

Hän sanoo olonsa olevan nyt lähinnä helpottunut.

– Olen saanut lunastettua talon itselleni ja työasiat ovat hyvällä mallilla, joten tiedän pärjääväni yksin. Aluksi yksi isoimmista peloista oli se, miten pärjään yksinäni, Mari myöntää.

Nyt usko parempaan tulevaisuuteen on vahvistunut.

– Ainoa pelkoni on, että välimme menevät huonoiksi emmekä sen takia pystyisi hoitamaan lapsiin liittyviä asioita aikuismaisen järkevästi.

Mari sanoo suoraan, ettei ole innostunut siitä, että ex-mies, laulaja Jontte Valosaari asuu vielä kuukausia Marin lunastamassa entisessä kodissa. Hän rakennuttaa taloa viereiselle tontille, mutta se valmistuu näillä näkymin vasta talvella.

– Ajatus samassa talossa asumisesta ahdistaa, vaikka se onkin käytännöllinen ratkaisu. Toivon sydämeni pohjasta, että järjestely tulee toimimaan koko tarvittavan ajan.

Mari toivoo kaiken sujuvan sopuisasti, mutta ei voi silti olla kantamatta huolta.

– En ole oikein voinut kirjoittaa blogiakaan, vaikka se kuuluu työhöni. Kirjoittamiseni on mennyt ihan lukkoon. Näistä asioista puhuminen on pelottavaa, koska pelkään jatkuvasti sanovani jotain, josta toinen voi pahoittaa mielensä tai loukkaantua, Mari myöntää.

Mari saapui torstai-iltana seuraamaan Angry Birds -elokuva 2:n kutsuvierasensi-iltaa yhdessä työkaverinsa kanssa.

– Minulla ei ole kiirettä uuteen suhteeseen, kaunotar totesi.