Herttuatar Meghan ja prinssi Harry nostivat esille koskettavan muiston edesmenneestä prinsessa Dianasta – ”Sanoilla on inspiroiva voima”

Julkaistu:

Sussexin herttuapari julkaisi Instagramissa prinsessa Dianan kauniit sanat.
Sussexin herttuaparin sussexroyal -Instagram-tilillä julkaistiin perjantaina illalla kaunis sitaatti.

Carry out a random act of kindness, with no expectation of reward, safe in the knowledge that one day someone might do the same for you.

Suomennettuna: Kun teet hyvän teon ilman taka-ajatuksia – tiedä, että jonain päivänä joku tekee saman myös sinulle.

Prinsessa Dianan sanat on painettu tumman sinistä taustaa vasten.– Sanoilla on inspiroiva voima, jonka vuoksi tulemme jakamaan meidän lempisitaattejamme. Aloitamme sitaatilla, joka kuultiin prinsessa Dianan suusta, herttuapari kirjoittaa julkaisussaan.


Monet herttuaparin seuraajista kertovat, kuinka he kaipaavat prinsessa Dianaa ja tällaiset eleet pitävät hänen muistoaan elossa.

– Minä itken, kertoo eräs seuraaja luettuaan Dianan sanat.

– Kaipaan häntä joka päivä, toinen seuraaja lisää.

Herttuapari vihjailee tekstissä, että tämänlaisia sitaatteja tullaan näkemään kuninkaallisten Instagram-tilillä jatkossakin.


Walesin prinsessa Diana menehtyi traagisessa auto-onnettomuudessa Pariisissa 31. elokuuta 1997. Hän oli vain 36-vuotias.

William ja Harry ovat aikaisemmin kuvailleet äidin kuoleman olleen heille sanoinkuvaamattoman musertava menetys, joka on muokannut heitä myös ihmisinä.
Prinssi Harry on kertonut käsitelleensä surua terapiassa, William puolestaan on on kertonut katuvansa lopun ikäänsä viimeistä, pikaista puhelua äidilleen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt