Harvinainen hetki: herttuatar Catherine sujautti shortsit jalkaansa ja lähti purjehtimaan – nyt hänen treenatuista sääristään puhuvat kaikki

rac

Julkaistu:

Herttuatar Catherine pukeutui shortseihin julkisesti ensimmäistä kertaa yli vuosikymmeneen.
Herttuatar Catherine on ollut kuninkaallisen perheen virallinen jäsen jo kahdeksan vuotta. Herttuatar on tunnettu hyvästä tyylitajustaan, ja hän on vuosien aikana noudattanut äärimmäisen tarkkaa etikettiä pukeutumisensa suhteen.

Torstaina herttuatar teki kuitenkin erittäin harvinaisen poikkeuksen ottaessaan osaa hyväntekeväisyyden nimissä järjestettyyn purjehduskilpailuun. Yleensä siisteihin housupukuihin tai ylellisiin, polviin asti ulottuviin mekkoihin pukeutuva Catherine kuvattiin rennosti veneessä istuen – tummansiniset shortsit jalassaan.


Kuninkaallisfanit hieroivat epäuskoisina silmiään nähdessään tuoreet kuvat purjehdustapahtumasta. Monien mielestä 37-vuotiaan Catherinen sääret näyttivät kadehdittavan treenatuilta.

– Huh, Kate Middletonin sääret! Twitterissä päiviteltiin.

– Olen noiden säärien fani. Nuo ovat ihan priimaa.

– Nyt tulee vakavaa puhetta. Hankin kuntovalmentajan ja vien nuo kuvat hänelle näytille ja pyydän häntä auttamaan minua saamaan samanlaiset.


The Sunin mukaan kerta on ensimmäinen peräti 11 vuoden aikana, kun Catherine nähdään näin pukeutuvan shortseihin.

Edellinen kerta ulottuu brittimedian mukaan vuoteen 2008, jolloin tuleva herttuatar pyyhälsi rullaluistimilla keltaiset minishortsit jalassaan Day-Glo Midnight Roller Disco -juhlissa.


Herttuattaren tiedetään pitävän kuntoaan yllä monin eri tavoin. Hiihto ja laskettelu on yksi Catherinen ja prinssi Williamin lempipuuhia. Sen lisäksi Catherine nauttii jääkiekon pelaamisesta ja pitkien matkojen juoksemisesta. Kehonhuoltoa ja lihaskuntoa hän harjoittaa joogan ja pilateksen avulla.

Lähipiirin paljastusten mukaan Catherine on hurahtanut liikkumiseen täysin – aivan kuten heidän koko perheensä.

– Hän on urheiluhullu. Kate ja hänen siskonsa Pippa ottavat harjoittelun tosissaan. Myös heidän 60-vuotias äiti Carole on todella hyvässä kunnossa, brittimedialle on supistu.


Kate on usein kutsunut siskonsa harjoittelemaan Kensingtonin palatsissa sijaitsevalle kuntosalilleen.

– He aloittavat treenin yleensä kunnon lämmittelylle. Sen jälkeen he tekevät muun muassa lantionostoja, kyykkyjä, vatsoja ja punnerruksia, lähipiiristä paljastetaan.


Kuninkaallisasiantuntijat ovat huomauttaneet usein, että herttuatar Catherinea koskevat aivan erilaiset pukeutumissäännöt kuin esimerkiksi herttuatar Meghania. Syykin on ilmeinen: Catherine kruunataan jonain päivänä kuningattareksi, kun hänen miehensä prinssi William astuu valtaan.

– Hän ja Meghan eivät ole edes samalla sivulla. Catherinen täytyy pitää mekkoja, jotka ovat tietyn pituisia, kuninkaallisasiantuntija Ashley Pearson on kommentoinut.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt