Jarkko Valtee ja Osku Heiskanen ryhtyvät joka syksy äärimmäisille dieeteille – ”Viimeiset viikot mennään vaikka pelkällä vedellä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jarkko Valtee ja Osku Heiskanen ryhtyvät joka syksy äärimmäisille dieeteille – ”Viimeiset viikot mennään vaikka pelkällä vedellä”

Osku Heiskasen ja Jarkko Valteen syksyyn kuuluvat aina tiukat laihdutuskuurit.

Osku Heiskanen ja Jarkko Valtee saapuivat Angry Birds 2 -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan torstaina.

9.8.2019 12:44

Koreografi-ohjaaja Osku Heiskanen ja juontaja Jarkko Valtee tietävät millaista on vetää ylleen naisten upeita iltapukuja. He ovat tehneet sitä parikymmentä vuotta jo klassikoiksi muodostuneissa loppuvuoden Showhat-esityksissään. Suositut esitykset alkavat taas marraskuussa, mutta hommaan virittäydytään jo nyt, koska sitä ennen on muutamia yksityisesityksiä.

– Mahdu mekkoon -kuuri on alkanut. Joka päivä kello kuuden jälkeen illalla syön vain kurkkua, Jarkko Valtee kertoo Angry Birds -elokuvan jatko-osan ensi-illassa.

Hoikka mies väittää joutuvansa pinnistelemään mahtuakseen esitysasuihin.

– Totta hitossa kisakuntoon pääseminen vaatii työtä. Ja se vaikeutuu joka vuosi iän myötä. En tiedä, montako kiloa pitää lähteä, mutta homma on hoidettu, kun mekot sujahtavat päälle, Jarkko lisää.

Osku Heiskanen ja Jarkko Valtee valmistautuvat syksyn Showhat-esityksiin tiputtamalla tavallisen painonsa mekkopainoon, jossa he mahtuvat naisten juhlapukuihin. –Kello kuuden jälkeen syön vain kurkkua, Jarkko Valtee sanoi.

Osku Heiskanen sanoo pudottavansa aina syksyisin nelisen kiloa normaalipainostaan.

– Se ei ehkä kuulosta paljolta, mutta taivas, kuinka vaikeaa se on näin vanhempana herrasmiehenä. Nautin hyvästä ruoasta ja juomista, Osku myöntää.

Vaivannäkö kuitenkin kannattaa.

– Tuollaisella painon pudotuksella korsetti mahtuu päälle ja kaikki muutkin esiintymisvaatteet istuvat hyvin.

Osku pudottaa painoa entuudestaan hyviksi havaitsemillaan keinoilla.

– Katson syömisten perään, juon tavallista enemmän vettä ja päivittäiset juoksulenkit aikatauluttavat päivää.

Koskaan vielä yhtäkään pukua ei ole tarvinnut suurentaa.

– Sitä ei ylpeyteni antaisi periksi. Viimeiset viikot mennään vaikka pelkällä vedellä. Vaikka se ei olekaan terveellistä, Osku lisää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?