Charlie Sheen toi maksullisen naisen sukujuhliin – ensin ex-vaimo häkeltyi, mutta sitten alkoi tapahtua - Viihde - Ilta-Sanomat

Charlie Sheen toi maksullisen naisen sukujuhliin – ensin ex-vaimo häkeltyi, mutta sitten alkoi tapahtua

Denise Richards paljasti joutuneensa melkoisen tilanteen eteen, kun hänen ex-miehensä Charlie Sheen toi maksullisen naisen hänen kotiinsa.

Charlie Sheenin ja Denise Richardsin suhde on ollut niin myrskyisä, että nainen joutui pahimpina aikoina jopa hakemaan lähestymiskieltoa.­

8.8.2019 20:27

Näyttelijä Charlie Sheen on tullut tunnetuksi railakkaasta elämäntyylistään, joka on jättänyt jälkeensä monta ex-vaimoa. Yksi heistä on Bond-tyttönäkin ihastuttanut näyttelijä ja tosi-tv-tähti Denise Richards, jonka kanssa Sheen oli naimisissa vuosina 2002–2006.

Ex-parilla on kaksi yhteistä tytärtä, Sam ja Lola. Myrskyistä ja avioeroriidoista huolimatta ex-pari on pysytellyt hyvissä väleissä lastensa vuoksi.

Riidoista huolimatta ex-pari halusi viettää joitakin vuosia sitten kiitospäivää saman pöydän ääressä. Kaikki ei kuitenkaan mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan uudella kaudella mukana oleva Richards nimittäin kertoi Sheenin tuoneen kiitospäivän illalliselle yllättävän seuralaisen. Häkellyttävästä tilanteesta uutisoi muun muassa People-lehti.

Juuri ennen illallista Sheen oli hurauttanut pihaan autollaan, jonka kyydissä istui tuntematon nainen.

– Hän vain selitti minulle, että hei, haluan sinun tietävän, että hän on täällä, mutta älä huoli, hän istuu autossa kadulla sillä aikaa, kun syömme illallista, Richards muistelee.

Ex-pari taisteli lastensa huoltajuudesta pitkään. Nykyään pari on hyvissä väleissä keskenään.­

Richards ymmärsi heti, että ex-miehen kyydissä oli maksettu seuralainen.

– Sanoin, että voi hyvänen aika, emmehän me voi antaa hänen odottaa kadun varressa, Richards kertoo.

Niinpä pitkän pöydän ääreen katettiin ylimääräinen lautanen yllätysvieraalle. Richards kuvaili haastattelussa ja Daddy Issues -podcastissa naisen olevan prostituoitu.

– Kerroimme lapsille, että hän oli isän toinen ystävä, sellainen avustaja, Richards muistelee.

Yksi hämmentyneistä illallisvieraista oli Richardsin isä. Hän yritti luoda keskustelua yllättäen pöytään saapuneen vieraan kanssa, koska sattui istumaan hänen vieressään.

– Isäni tuli jossain vaiheessa iltaa luokseni ja sanoi, että tuossa naisessa ei taida olla kaikki ihan kohdallaan. Hän kertoi yrittäneensä ystävällisesti jutella naisen kanssa, mutta tämä ei ollut vastannut juuri mitään, Richdards nauraa.

Charlie Sheenin ja Denise Richardsin suhde on ollut niin myrskyisä, että nainen joutui pahimpina aikoina jopa hakemaan lähestymiskieltoa.­

– Sanoin, että isä hyvä, hän on prostituoitu, älä kysele häneltä mitään, Richards sanoo ja lisää isänsä järkyttyneen tiedosta.

– Charlie... oli isä mutissut mennessään, mutta sanonut, että naisen kutsuminen sisään asti oli joka tapauksessa kiltisti tehty.

– Maksetut naisetkin ansaitsevat kiitospäivän aterian, Richards sanoi päättäväisesti.

Sheen vahvisti People-lehdelle ex-vaimonsa tarinan pitävän paikkansa. Hän on puhunut aiemminkin julkisuudessa avoimesti hiv-tartunnastaan ja kokemuksistaan prostituoitujen kanssa.

Denise Richards elää leppoisaa perhe-elämää nykyisen miehensä Aaron Phypersin kanssa.­

Nykyään Richards on onnellisesti naimisissa Aaron Phypersin kanssa. Phypers oli aiemmin naimisissa Täydelliset naiset -sarjasta tutun Nicollette Sheridanin kanssa. Richardsin ja Phypersin perheeseen kuuluu on kolmas lapsi, jonka Richards adoptoi yksin rajujen huoltajuuskiistojen jälkeen vuonna 2011.

Ilta-Sanomien Tv-lehti tapasi Richardsin Monte Carlon tv-festivaaleilla kesäkuussa. Tällöin yllätti uudella aluevaltauksellaan: hänet nähdään Kauniiden ja rohkeiden uutena vakiokasvona.

– Kauniit ja rohkeat tarjoaa katsojille tietynlaisen fantasiamaailman kauniine vaatteineen ja upeine taloineen, hän kehui.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?