Herttuatar Meghanin parhaan ystävän bikinikuva sai aikaan raivon – joutui poistamaan liian härskiksi moititun otoksen: ”Ällöttävä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Herttuatar Meghanin parhaan ystävän bikinikuva sai aikaan raivon – joutui poistamaan liian härskiksi moititun otoksen: ”Ällöttävä”

Kanadalaiskaunotar Jessica Mulroney sai seuraajiensa vihat ylleen julkaistuaan itsestään kesäisen bikinikuvan.

Jessica Mulroney joutui poistamaan pian julkaisemansa bikinikuvan.­

7.8.2019 22:38

Herttuatar Meghan on yksi maailman seuratuimpia naisia – eivätkä hänen läheisimmät ystävänsäkään ole jääneet huomiotta. Varsinkin herttuattaren pitkäaikainen ystävä, kanadalainen Jessica Mulroney on herättänyt kansan kiinnostuksen juhliessa ja illastaessa herttuattaren seurassa. Kanadasta kotoisin oleva Jessica työskentelee hääsuunnittelijana ja kuuluu Meghanin läheisimpiin ystäviin.

Tumma Jessica on tuttu pistämättömän tarkasta tyylitajustaan, mutta naisen tuorein Instagram-kuva ei ollut kaikkien mieleen. Ahkerasti elämäänsä sosiaalisessa mediassa jakava Jessica joutui Cosmopolitanin mukaan vihamielisten viestien kohteeksi jaettuaan itsestään kuvan bikineissä.

Naisen seuraajat ryhtyivät heti kritisoimaan Jessican päätöstä julkaista ”liian härski” bikinikuva, sillä monen mielestä se ei sopinut hänen konservatiiviseen tyyliinsä ollenkaan. Lopulta ikävä viestitulva sai Jessican poistamaan kuvansa kokonaan.

Jessica ei kuitenkaan halunnut antaa periksi häntä kritisoineille. Hän julkaisi pian otoksen uudelleen, ja tällä kertaa painokkaiden sanojen kera.

– Poistin kuvan julkaisemisen jälkeen. Liian monta trollia hyökkäsi kimppuuni. Sitten tajusin, että en välitä. Teen joka päivä todella paljon töitä jokaisella elämäni osa-alueella ja olen ylpeä vartalostani, Jessica kirjoitti.

– Olen ylpeä työstä, jota teen. Olen ylpeä siitä, että olen päättäväinen. Olen ylpeä siitä kaikesta. Ja jos emme voi olla ylpeitä itsestämme, niin mikä tämän kaiken tarkoitus sitten on? En pyytele enää anteeksi, Jessica totesi.

Jessica Mulroney on paitsi herttuatar Meghanin luottoystävä, myös tunnettu seurapiirikasvo Torontossa.­

Uudelleen julkaistu kuva keräsi uudelleen liudan närkästyneitä kommentteja, joissa Jessican päätöstä kritisoidaan kovin sanakääntein.

– Tämä kuva on mielestäni todella ällöttävä.

– Olet naimisissa oleva perheenäiti, joten et näytä yhtään hyvää esimerkkiä.

– Onnea upeasta kropasta. En vain ymmärrä, miksi julkkikset kuvittelevat, että kaikki haluavat koko ajan katsella heidän vartaloitaan?

Jessican voimaannuttava viesti sai kuitenkin monet myös kehumaan naisen rohkeutta. Yksi heistä oli suositun Unelmien poikamiestyttö -ohjelman päätähti Kaitlyn Bristowe.

– Olet vahva, motivoitunut, päättäväinen ja ahkera äiti, joka tekee joka päivä kaikkensa. Sinulla on myös mieletön kroppa, jonka eteen teet töitä. Saat esitellä perhettäsi ylpeänä, ja vartaloasi myös, Katilyn kirjoitti.

Myös Jessican aviomies Ben osoitti tukensa rakkaalleen.

– Olen ylpeä sinusta, kulta, hän kehui.

Jessica Mulroney ja herttuatar Meghan ovat pitäneet yhtä jo vuosien ajan. Kuvassa kaksikko on poistumassa kuntosalilta Torontossa 2017.­

Herttuatar Meghanin luottoystävä on menestynyt hääsuunnittelijana äärimmäisen hyvin ja hänen kerrotaan elävän varsin ylellistä elämää. Brittilehtien mukaan hänen sukunsa on mukana valtavassa kenkäbisneksessä, jonka arvioidaan olevan noin 57 miljoonan euron arvoinen.

Jessica on myös kouluttanut itseään paljon, sillä hän on käynyt arvostettuja, yksityisiä tyttökouluja ja valmistunut Montrealin McGillin yliopistosta. Menestynyt nainen on nähty myös tv-juontajana paikallisessa hääohjelmassa. Brittimedioiden mukaan tyylistään tunnettu Jessica on myös varsin tunnettu hahmo Toronton seurapiireissä. Jessica tunnetaan brittimedian mukaan ”Toronton Gwyneth Paltrow’na”.

Hän sai myös kunnian auttaa Meghania kuninkaallisten häiden suunnittelemisessa.

– Meghan ihailee Jessicaa. Ei vain ystävänä, vaan myös ihmisenä, jonka maku ja tyyli ovat moitteettomia, kaksikon ystävä on paljastanut Daily Mailille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?