Tähtinäyttelijä Margot Robbie vastasi harvinaisen suorasukaisesti kysymykseen seksielämästään – vastaus lyö ällikällä - Viihde - Ilta-Sanomat

Tähtinäyttelijä Margot Robbie vastasi harvinaisen suorasukaisesti kysymykseen seksielämästään – vastaus lyö ällikällä

Yksi tämän hetken kuumimmista Hollywood-nimistä Margot Robbie paljasti brittilehdelle oudoimman paikan, jossa hän on koskaan päätynyt lemmiskelemään.

Margot Robbie on naimisissa brittiohjaaja Tom Ackerlyn kanssa­

6.8.2019 20:48

Näyttelijä Margot Robbie, 29, joka tuli tunnetuksi hittielokuvasta Wolf of Wall Street, ei arkaile jakaa villejä kokemuksiaan muun maailman kanssa.

Hollywoodin tähtinäyttelijä Robbie paljasti The Sunille oudoimman paikan, jossa hän on koskaan yltynyt lemmiskelemään.

– Vesiskootterissa. Ei liikkuvassa, mutta vedessä olevalla kuitenkin, hän kertoi.

Robbie ei kuitenkaan kertonut, jakoiko hän villin kokemuksen miehensä, brittiohjaaja Tom Ackerleyn kanssa. Pariskunta on ollut naimisissa jo kolmen vuoden ajan.

Tuoreimmassa Quentin Tarantino elokuvassa Once Upon a Time... tähti näyttelee traagisesti murhattua Sharon Tatea.­

Robbie kertoo olevansa turhautunut siihen, että häneltä udellaan jatkuvasti jälkikasvun hankkimisesta. Robbie täytti heinäkuun alussa 29 vuotta.

– Menin naimisiin ja ensimmäinen kysymys on ”Vauvoja? Milloin sinä hankit sellaisen?”. Olen niin vihainen, että on olemassa tällainen sosiaalinen sopimus. ”Olet naimisissa, nyt hankit lapsia”.

– Älä oleta. Teen mitä haluan. Jos tarkastelen tulevaisuuttani 30 vuoden kuluttua, haluan nähdä suuren joululounaan jättimäisen perheeni kanssa. Mutta ei tällä hetkellä. Se on 100 prosenttia varma, hän jatkoi.

Robbie elokuvassa Wolf of Wall Street.­

Margot Robbie on australialaissyntyinen näyttelijä, joka on yksi tämän hetken kuumimmista Hollywood-nimistä. Hän nousi suursuosioon roolistaan suosikkielokuvasta The Wolf of Wall Street. Elokuvassa Robbie näyttelee Leonardo DiCaprion roolihahmo Jordan Belfortin Naomi-puolisoa.

Sittemmin hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Suicide Squad, I, Tonya ja Mary Queen of Scots. Tuoreimmassa Quentin Tarantino elokuvassa Once Upon a Time... tähti näyttelee traagisesti murhattua Sharon Tatea.

Robbie lomaili Suomessa viime talvena puolisonsa kanssa. Robbie julkaisi Instagram-tilillään runsaasti kuvia valkoisten hankien keskeltä Lapista.

Pariskunta vietti aikaa muun muassa Kaunispäällä ja Kakslauttasen lomakeskuksessa, joka on maailmantähtien suosima kohde.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?