Lenkillä ollut nainen säikäytti puuman tiehensä Metallican kappaleella – pian luurin päässä oli itse James Hetfield: ”En voinut uskoa sitä”

Julkaistu:

Metallican Don’t Tread On Me -kappale pelasti todennäköisesti kanadalaisen Dee Gallantin hengen. Poikkeuksellinen tarina kantautui James Hetfieldin korviin asti.
Kanadalainen Dee Gallant joutui viime viikolla veret seisauttavan tilanteen eteen lenkillä ollessaan. Gallant oli tavalliseen tapaan kävelyttämässä koiraansa Duncanissa, Kanadassa, kun 15 metrin päässä seisoi yhtäkkiä isokokoinen puuma.

Gallant yritti pysyä rauhallisena, mutta puuma lähestyi uhkaavasti naista ja hänen Murphy-nimistä huskyaan. Pelastus löytyi viime hetkellä yllättävästä paikasta, sillä Gallant oivalsi laittaa Metallican räyhäkkään Don't Tread On Me -kappaleen soimaan. Puuma säikähti ja juoksi karkuun minkä jaloistaan pääsi.

Poikkeuksellinen tapahtumaketju levisi sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin ja kantautui myös itse Metallican nokkamiehen James Hetfieldin korviin. Pian Gallant kokikin paikallislehden mukaan elämänsä yllätyksen, kun bändin edustaja yllättäen otti yhteyttä häneen ja kysyi naisen yhteystietoja.

– Olen enemmän hermostunut Metallican kanssa puhumisesta kuin puuman kohtaamisesta! Gallant hermoili Facebookissaan ennen puhelua.
Pian hänen puhelimensa soi, ja luurin päässä oli kuin olikin itse Hetfield.

– En voinut uskoa, että hän soittaa minulle. Olin toivonut kuulevani heistä, mutta en tietenkään uskonut, että toiveeni oikeasti toteutuisi, Gallant kertoo paikalliselle lehdelle.

Nainen epäili tilanteen todenperäisyyttä niin vahvasti, että hän jopa kysyi Hetfieldiltä tämän oikeaa henkilöllisyyttä.

– Kysyin, että miten voin tietää, että hän on oikeasti hän! Hän vastasi, että no, sinun on vain uskottava, tai voit kysyä minulta mitä vain, Gallant nauraa.

Hetfield kertoi nähneensä naisen kirjoituksen, jossa hän toivoi voivansa kiittää yhtyettä henkilökohtaisesti. Hetfield sanoi Gallantille olevansa erittäin iloinen siitä, että heidän musiikkinsa pelasti mitä todennäköisimmin naisen hengen.

– Hän oli aivan kerta kaikkiaan upea tyyppi, todella jalat maassa ja hän jopa tiesi koirani Murphyn nimen! En voi uskoa, että James Hetfield tietää koirani nimen, Gallant hämmästelee.
Puhelun jälkeen huumorintajuinen Hetfield lähetti naiselle kuvan, jossa hän hymyilee leveästi ja näyttää pirunsarvi-käsimerkkiä.

– Ajattelin, että tarvitsit vahvistusta sille, kuka olen, Hetfield kirjoitti kuvan yhteyteen.

Tapaus kosketti myös Metallican kitaristia Kirk Hammettia, joka jakoi Facebookissaan USA Todayn artikkelin aiheesta. Erikoinen kohtaaminen puuman kanssa on herättänyt bändin jäsenten lisäksi mielenkiinnon ympäri maailmaa, ja Gallantia on pyydetty kertomaan tarinansa niin mediajätti CNN:lle kuin Fox Newsille.

Nainen myöntää, että suuri mielenkiinto on tuntunut hassulta.

– Minut tunnistetaan nykyään kadullakin. Yksi mies pysäytti minut ja halusi ottaa selfien. Ihan hassua, että ihmiset ovat kiinnostuneet näin paljon minusta, Gallant päivittelee.

Voit kuunnella Metallican Don’t Tread On Me -kappaleen alla olevalta videolta:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt