Kerrankin yleisö nousi päärooliin! Katso Kaikki laulaa Salmelassa -yhteislaulutilaisuuden tallenne

Julkaistu: , Päivitetty:

rac
yhteislaulu
Tunnetut laulajat Arja Koriseva ja Mikael Konttinen olivat lauantaina 10.8.2019 lavalla, mutta tällä keikalla he eivät olleet pääroolissa. Suurin huomio kiinnittyi yleisöön, sillä kysymys oli Kaikki laulaa Salmelassa -yhteislaulutapahtumasta.
ISTV näytti Taidekeskus Salmelan puistonäyttämöllä Mäntyharjulla järjestettävän tilaisuuden suorana lähetyksenä lauantaina 10.8.2019. Suora lähetys on nyt päättynyt, mutta voit katsoa tallenteen tilaisuudesta yllä olevalta videolta.

Alla on suoran lähetyksen esittelyteksti, joka pätee kutakuinkin sellaisenaan myös tallenteeseen.

Hyvän mielen yhteislaulua johtavat siis Arja Koriseva ja Mikael Konttinen. Säestyksestä vastaa Salmela House Band feat. Z SaxMan. Kapellimestarina toimii Arto Paju, joka on sovittanut kaikki tilaisuudessa laulettavat tutut kappaleet. Tapahtumassa esiintyy myös mäntyharjulaisia kuoroja ja yllätysesiintyjiä.

Sekä paikalla että ISTV:n lähetyksessä erityishuomio on kuitenkin kiinnitetty siihen, että yleisön lauluääni kuuluu kunnolla. Siitähän yhteislaulussa on kysymys; yleisön joukkoistamisessa tilaisuuden päätähdeksi.

Tilaisuuden esikuvana on supersuosittu ruotsalainen yhteislaulutapahtuma Allsång på Skansen.

ISTV toivottaa hyviä lauluhetkiä kaikille lippunsa Mäntyharjulle lunastaneille ja niille, jotka rohkeasti heittäytyvät lauluihin mukaan missä ikinä ISTV:n lähetystä katsovatkaan!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt