Martina Aitolehti ja liikemies Stefan Therman menivät kihloihin – häät peruttiin jo kerran

Julkaistu:

Martina Aitolehti kertoo ilouutisen Instagramissa.
Martina Aitolehti kertoo Instagramissa menneensä kihloihin pitkäaikaisen miesystävänsä, liikemies Stefan Thermanin kanssa. Hän julkaisi tilillään kuvan, jossa hymyilee onnellisena timanttisormuksen koristaessa vasenta nimetöntään.

– Yes, my friends it means YES, Aitolehti hehkuttaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.
Aitolehti kertoo, että kihlaus tapahtui jo pari viikkoa sitten pariskunnan läheisten läsnä ollessa.

– Pari viikkoa sitten rapujuhlissa mun rakkaiden ympäröimänä, mut yllätettiin täysin. Olen totutellut ajatukseen ennen tämän asian kertomista ja oottehan jo kysellyt paljonkin, sori hiljaisuus. Mut nyt, HERE WE ARE, Aitolehti paljastaa Instagramissa.

Aitolehti on merkinnyt kuvan ”9 years and still going strong aihetunnisteella”, jolla hän viittaa yhdeksän vuotta kestäneeseen parisuhteeseen. Hänen mukaansa häitä ei ole ilouutisesta huolimatta tiedossa aivan lähiaikoina.

– Häitä ei kannata odottaa ensi kesäksi, koska me tehdään tää omalla tavallamme, kaksin. Kiire ei ole!

IS:n tietojen mukaan Aitolehden ja Thermanin oli määrä juhlia häitään jo viime vuonna. Aitolehti ei itse kommentoinut tilannetta, vaan pysyi hyvin vaitonaisena parisuhteensa käänteistä. Viime talvena hän myönsi Me Naisille, että kesälle 2018 suunnitellut häät peruuntuivat.

– Häät peruuntuivat minusta riippumattomista syistä. En voi muiden puolesta kommentoida, Aitolehti sanoi tuolloin.

Aitolehdellä ja Thermanilla on yhteinen 6-vuotias Isabella-tytär. Edellisestä liitostaan Esko Eerikäisen kanssa Martinalla on 9-vuotias Victoria-tytär.

Martina Aitolehti tunnetaan useista tosi-tv-ohjelmista. Hän on esiintynyt muun muassa Viidakon tähtöset-, Martina ja hengenpelastajat- ja Gladiaattorit-sarjoissa.