Tuija Pehkonen ja Eero Ettala menivät kihloihin – herkät kuvat julki - Viihde - Ilta-Sanomat

Tuija Pehkonen ja Eero Ettala menivät kihloihin – herkät kuvat julki

Onnellinen pari kertoo kihlauksestaan Instagramissa.

6.8.2019 9:38

Juontaja Tuija Pehkonen ja lumilautailija Eero Ettala paljastivat tiistaina Instagramissa menneensä kihloihin. Onnellinen pariskunta julkaisi tileillään herkät kuvat, joissa he poseeraavat onnellisina Helsingin keskustassa ja Suomenlinnassa. Kuvissa Pehkosen nimettömässä komeilee upea timanttisormus.

– Hän sanoi kyllä, Ettala hehkuttaa omalla Instagram-tilillään.

Pehkosen ja Ettalan ilouutinen on kerännyt nopeasti lukuisia onnitteluja. Paria onnittelevat myös lukuisat julkisuudesta tutut henkilöt.

– Woohoooo!!! Onnee tyypit! toivottaa Mikko Leppilampi.

– Ihanaaaaa, hehkuttaa Maryam Razavi.

– Mielettömästi onnea! kirjoittaa Meeri Koutaniemi.

– Hei en kestä! Onnea, parkaisee Maria Veitola.

Myös muun muassa Lotta Backlund, Karita Tykkä, Sunneva Kantola, Minna Kuukka, Joanna Kuvaja, Sara Parikka ja Vappu Pimiä ovat iloinneet parin kihlauksesta.

Pehkonen ja Ettala ovat pitäneet parisuhteestaan matalaa profiilia julkisuudessa. Kesäkuussa Ettala julkaisi ensimmäisen kuvan rakkaastaan omalla Instagram-tilillään.

– Minun timanttini, Ettala kirjoitti kuvatekstissä.

34-vuotias Pehkonen tunnetaan radio- ja tv-juontajana. Hänet on nähty muun muassa Suomen ihanimmat häät-, Huippujengi- ja Rankat duunit -ohjelmissa. Tällä hetkellä Pehkonen juontaa Kesäterassi-ohjelmaa.

34-vuotias Ettala puolestaan on entinen huippulumilautailija, joka on sittemmin nähty myös tv-juontajana. Hän luotsasi Ota rahat ja juokse -sarjaa viime vuonna MTV3-kanavalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?