Sekava Bam Margera aneli Dr. Philiä apuun – julkkispsykologi järjesti heti massiivisen hätäistunnon: tilanne kärjistyi räjähdysherkäksi

Julkaistu:

avunhuuto
Tosi-tv-tähti Bam Margera esitti julkisen avunpyynnön Dr. Philille sunnuntaiyönä. Vain tunteja myöhemmin julkkispsykologi järjesti väliintulon Margeran läheisten kanssa.
Tosi-tv-tähti Bam Margera, 39, nousi maanantaina otsikoihin julkaistuaan Instagramissa runsaasti huolta herättäneitä videoita ja kirjoituksia.

Jackass-tähti julkaisi tilillään videoita, joissa hän kertoi perheensä olevan pirstaleina ja syytti äitiään Aprilia, vaimoaan Nikkiä ja ystäväänsä Novakia ongelmistaan. Yhdysvaltalaistähti julkaisi myös mystisen kuvan Ville Valosta, jonka kanssa hän vietti runsaasti aikaa 2000-luvun alkupuoliskolla.
Turhautunut ja lähipiiriinsä tympiintynyt Margera aneli Instagram-videoillaan apua tv:stä tutulta julkkispsykologi Dr. Phililtä, joka tunnetaan väliintuloistaan. Margera toivoi Instagramissa, että Dr. Phil voisi auttaa häntä selvittämään ongelmat pirstaloituneen perheensä kanssa.

Nyt Margera kertoo Instagramissa, että Dr. Phil todella suostui tapaamaan hänet ja että kaksikko istui alas maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa.

Varhain tiistaiaamuna Jackass-tähti julkaisi useita kuvia Paramountin studioilta, joissa Dr. Philin tv-ohjelmaa kuvataan. Paikalla oli myös Margeran pitkäaikainen ystävä Johnny Knoxville.

– Matkalla Dallasiin saamaan arvio aivoistani, Margera hehkutti Instagramissa.

– Dr. Phil on paras. Hän lennätti paikalle salaa Nikkin ja Phoenix Wolfin (pariskunnan pojan) ja hankki äitini valmiustilaan. Hän meni ongelman juurille, eristi sen ja kukaan ei keskeyttänyt toistaan, hän jatkaa.
Osa tv-tähden seuraajista epäili oitis, ettei Margera tavannut Dr. Philiä oikeasti. Viihdesivusto TMZ:n mukaan Margeran kertomus pitää paikkansa ja hän tapasi julkkispsykologin hätäistunnossa, joka kuvattiin tämän ohjelmansa takahuoneessa. Paikalla ei ollut studioyleisöä, kuten sarjassa yleensä, vaan Margera ja Dr. Phil istuivat alas kahdestaan. Myöhemmin keskusteluun liittyivät myös Margeran läheiset.

Margeran mukaan Dr. Phil totesi, että ”Bam ei ole hullu, hän on äärimmäisen turhautunut tiettyihin asioihin”.
TMZ:n mukaan tapaaminen kesti kolme tuntia. Sen aikana Dr. Phil sai sivuston mukaan Margeran vakuuttuneeksi siitä, että hän tarvitsee ammattiapua ratkaistakseen ongelmansa. TMZ:n mukaan on hyvin todennäköistä, että Margera kirjautuu pian vieroitushoitoon ainakin pariksi kuukaudeksi. Hän oli katkaisuhoidossa jo aiemmin tänä vuonna saatuaan hermoromahduksen.

Entertainment Onlinen mukaan Margera olisi suostunut 60–90 vuorokauden mittaiseen hoitojaksoon.

TMZ:n lähteiden mukaan Margeran ja Dr. Philin tapaaminen oli hyvin tunteikas eikä kyyneliltä vältytty. Tilanne kärjistyi räjähdysherkäksi, kun paikalle saapui Margeran Nikki-vaimo. Vuonna 2013 avioitunut pari keskusteli ongelmistaan Dr. Philin johdolla ja Margera muun muassa syytti vaimoaan ”äärimmäisestä itsepäisyydestä”.


TMZ:n mukaan myös Margeran April-äiti osallistui tapaamiseen. Hän yritti Nikkin kanssa saada selkoa siihen, millaisia päihteitä Margera käyttää. Margera itse huomauttaa Instagramissa, että hänet testattiin keskustelusession yhteydessä huume- ja alkoholiseuloissa, jotka olivat puhtaita.

Entertainment Onlinen mukaan Margeran äiti toivoo syvästi poikansa saavan tarvitsemaansa apua.

– Hän on suistunut raiteilta enkä usko, että hän pystyy käsittelemään sitä mitä on meneillään, Margeran äiti totesi sivustolle.

Aprilin mukaan Margeran avun saaminen on kaikista tärkeintä – vaikka se tapahtuisi tv-lähetyksessä. Apuna ovat perheen lisäksi myös Margeran ystävät Jackass-ajoilta.

– Haluammeko todella, että kaikki se näytetään tv:ssä? Ei, emme oikeastaan, mutta tiedättekö, jos hän haluaa tehdä sen ja se auttaa häntä avun saamisessa, uskon, että se on hyvä suunnitelma, April totesi.

TMZ:n mukaan Dr. Philin ja Margeran keskustelu nähdään tv:ssä ensi kuussa, kun julkkispsykologin ohjelman 17. tuotantokausi alkaa.