Britannian vaarallisimman vangin naineen Emmerdale-tähden viimeisistä hetkistä lisää tietoa – ex-mies vainosi julmasti ennen kuolemaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Britannian vaarallisimman vangin naineen Emmerdale-tähden viimeisistä hetkistä lisää tietoa – ex-mies vainosi julmasti ennen kuolemaa

Charles Bronson kiusasi ex-vaimoaan Paula Williamsonia vain viikkoja ennen naisen kuolemaa.

Charles Bronson lähetteli ex-vaimolleen julmia kirjeitä.­

5.8.2019 20:26

Muun muassa Emmerdale- ja Coronation Street -saippuasarjoista tunnettu Paula Williamson löydettiin kuolleena kesäkuun lopussa. Hän oli menehtyessään vain 38-vuotias.

Williamson oli yli vuoden naimisissa Britannian vaarallisimmaksi ja väkivaltaisimmaksi kutsutun Charles Bronsonin, 64, kanssa.

Naisen viimeisistä hetkistä on vuotanut julkisuuteen lisätietoja, jotka liittyvät hänen ex-mieheensä Bronsoniin. The Sunin mukaan Bronson lähetti ex-vaimolleen julmaa vihapostia vain viikkoja ennen tämän kuolemaa.

Pari erosi viime kesäkuussa, kun kuvat Williamsonista kuhertelemassa toisen miehen kanssa levisivät julkisuuteen.­

Williamsonin ystävä Beverley Straker on kertonut, että pari oli yhteydessä toisiinsa vielä eron jälkeen kirjeiden välityksellä. Näissä kirjeissä Bronson haukkui ex-vaimoaan muun muassa lihavaksi.

Pari erosi viime kesäkuussa, kun kuvat Williamsonista kuhertelemassa toisen miehen kanssa levisivät julkisuuteen. Sunnuntaipäivänä Bronson kertoi julkisuudessa aikovansa naimisiin toisen, Joan-nimisen vangin kanssa. Williamson kuoli samana päivänä.

Bronson on ehtinyt istua jo peräti 120 eri vankilassa.­

Ystävä kuitenkin kiistää väitteen, että Bronsonin uudella suhteella olisi ollut vaikutusta Williamsonin kuolemaan.

– Puhuin hänen kanssaan puhelimessa sunnuntaina iltapäivällä. Hän oli hyvällä tuulella ja kuulosti onnelliselta.

Straker sai kuulla ystävänsä kuolemasta maanantaina tekstiviestillä.

Tapausta The Sunille kommentoineet viranomaiset eivät epäile Williamsonin kuolemaan liittyneen rikosta. Lehden mukaan asunnosta löytyi runsaasti huumausaineita, kuten kokaiinia. Poliisin mukaan Williamson olisi myös heitetty ulos baarista lauantaiyönä asiattoman käytöksen ja väkevän humalatilan vuoksi.

Bronson ja Williamson tutustuivat alun perin kirjeitse vuonna 2013. Williamson kirjoitti vangille luettuaan Bronsonin kirjoittaman kirjan elämästä Broadmoorin psykiatrisessa sairaalassa.

Saippuasarjojen tähti ja Bronson kirjoittelivat toisilleen kolme vuotta ennen tapaamistaan. Lopulta Williamson rohkaistui ja meni tapaamaan Bronsonia Wakefieldin vankilaan. Williamson ja Bronson avioituivat 14. marraskuuta 2017 häissä, jotka kohauttivat Britanniaa.

Bronson on istunut vankilassa 40 vuotta, joista 30 vuotta eristyssellissä. Vankeutensa aikana hän hyökännyt vartijoiden kimppuun ja pitänyt muita vankeja panttivankeina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?