Suosikkitubettaja Lakko, 26, juhli ensimmäistä hääpäiväänsä - julkaisi herkän rakkaudenosoituksen vaimolleen - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkitubettaja Lakko, 26, juhli ensimmäistä hääpäiväänsä - julkaisi herkän rakkaudenosoituksen vaimolleen

Lakko hempeili somessa hääpäivänsä kunniaksi.

Julkaistu: 3.8.2019 20:38

Youtube-tähti Lakko viettää ensimmäistä hääpäiväänsä.

Youtube-tähti Lakko eli Eric Savolainen, 26, juhli ensimmäistä hääpäiväänsä vaimonsa Julian kanssa. Lakko julkaisi vuosipäivän kunniaksi Instagramissa kuvan, jossa silmin nähden onnellinen pari syleilee toisiaan hääpäivänään.

Kuvatekstissä Lakko ylistää vaimoaan.

– Olet minulle ihanin vaimo, kumppani ja paras ystävä. Olet tukenani ja vierelläni niin hyvissä, kuin huonoissakin hetkissä.

– Olen iloinen ja kiitollinen, että olet vierelläni.

Lisäksi kuvan ohessa on herkkä rakkaudenosoitus.

– Rakastan sinua.

Heinäkuussa Lakko avautui Youtube-kanavallaan ”traagisesta tapahtumasta”, joka sai miehen hakeutumaan psykiatrisen avun piiriin.

– Tämä mun viikon loma ei oikeastaan ole mennyt niin kuin suunnittelin. Noin viikko sitten asioiden piti olla hyvin. Meidän piti olla lomalla, valmiina viettämään juhannusta, mutta sitten asiat eivät menneetkään kuten piti... ja nyt on rikkinäinen olo, Lakko sanoo videolla.

– Syyt ovat todella henkilökohtaisia ja sellaisia, etten ole välttämättä vielä halukas tai kyvykäs puhumaan.

Lakko sanoi, ettei vähään aikaan aio tehdä videoita tai olla aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Mies pahoitteli tilannetta seuraajilleen.

Viikko sitten Lakko kuitenkin katkaisi hiljaisuuden ja alkoi taas tehdä videoita. ”Traagista tapahtumaa” suosikkitubettaja ei ole kuitenkaan halunnut avata enempää.

Lakolla ja Herbalistilla on ollut yhteinen Boksi-niminen tv-ohjelma.

Lakko on tuttu myös television puolelta. Hän on tuttu muun muassa suositusta Posse-ohjelmasta. Hänellä on ollut myös oma Boksi-niminen tv-ohjelma yhdessä tubettaja Herbalistin kanssa.

YouTubeen ammatikseen videoita tekevä Jämsässä syntynyt ja kasvanut Lakko on yksi Suomen suosituimmista tubettajista yli 575 000 tilaajallaan. Hän onkin kertonut olevansa onnekas pystyessään elättämään itsensä sekä puolisonsa harrastuksellaan.

– Vuositulot ovat pyöreästi noin 50 000 euroa, hän kertoi vuonna 2016.

Artikkelia muokattu 3.8. klo 21.44: Päivitetty Lakon Youtube-kanavan tilaajamäärä.