Tässä on Jethro Rostedtin vanhin poika Jerome – isä ja poika saapuivat yhdessä Arttu Wiskarin uuden ravintolan avajaisiin: ”Hän juhlii ja minä ajan”

Jethro Rostedt juhlisti Arttu Wiskarin uuden ravintolan avajaisia.

Jethro Rostedt oli Wiskarilan avajaisissa kuskina Jerome-pojalleen.

3.8.2019 17:46

Jethro Rostedt, 43, saapui juhlistamaan ystävänsä Arttu Wiskarin uuden ravintolan Wiskarilan avajaisia Espoon Kivenlahteen. Samalla hän esitteli vanhimman poikansa Jeromen, 21.

– Olen pojan kuskina. Hän juhlii ja minä ajan, Jethro sanoi.

Jerome on seuraamassa isän jalanjäljissä kiinteistönvälitykseen.

Jethro Rostedt saapui uutuusravintolan avajaisiin vanhimman poikansa Jeromen kanssa.

– Kuten toinenkin poika, mutta hän on nyt armeijassa. Hän on nyt lomilla sieltä, mutta joutui jäämään töihin Turkuun. Tulimme sitten Jeromen kanssa kaksistaan.

Arttu Wiskari ja Pauliina-vaimo edustivat Wiskarilan avajaisissa yhdessä. Oman ravintolan avaaminen on ollut Wiskarille pitkäaikainen unelma, joka nyt toteutui.

Pudotti painoaan keväällä

Kiinteistökuningas Jethro Rostedt kertoi IS:lle huhtikuussa laihduttaneensa huikeat 33 kiloa painoaan.

– 33 kiloa on lähtenyt painoa pois, niin kyllä sitä voi jo pitää jonkinnäköisenä onnistumisena. Se on 25 prosenttia meikäläisestä, ja nyt se on jäänyt tuonne Turun toreille, Jethro sanoi tuolloin.

Painonpudotus oli pitkä prosessi, joka sai alkunsa lääkärintarkastuksessa. Miehen lääkäri kertoi hänelle rehellisesti, että hänen tilanteessaan laihtuminen olisi terveydelle todella tärkeää.

– Käyn kahden vuoden välein lääkärintarkastuksessa vakuutuksia varten. Viimeksi lääkäri sanoi, että ei s**tana Jethro, sullahan on kaikki arvot rajalla, Jethro kertoi.

– Hän sanoi, että yritä nyt ymmärtää tämä ja tao se päähäsi, että otat painoa pois. Ja sitten se lykkäsi laskun käteen ja minä maksoin, Jethro nauroi.

Mitään ylimääräisiä kikkoja Jethro ei myöntänyt käyttäneensä. Itsekuri on hänen mukaansa ainoa keino onnistua laihtumisessa.

Persoonallinen tv-tähti nousi julkisuuteen vuonna 2009 Diili-ohjelman kautta. Sen jälkeen Jethro onkin niittänyt menestystä niin kiinteistö- kuin televisiomaailmassakin. Hän johtaa Aninkainen.fi-kiinteistövälitysyritystä ja on myös osallistunut kuntavaaleihin 2017 päästen läpi Turun kaupunginvaltuustoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?