Hollywood-kaunotar meni naimisiin NHL-tähden kanssa – paljasti miehelle totuuden seksuaalisuudestaan vasta neljä kuukautta häiden jälkeen

Julkaistu:

Tanssijana ja näyttelijänä tunnettu Julianne Hough antoi hiljattain Women’s Health -lehdelle varsin rehellisen haastattelun koskien seksuaalisuuttaan.
Näyttelijänä ja tanssijana tunnettu Julianne Hough avautui hiljattain Women’s Health -lehdelle antamassaan haastattelussa seksuaalisuudestaan, avioliitostaan sekä suhtautumisestaan omaan kehoonsa.

Hough, 31, nai NHL-kiekkoilija Brooks Laichin vuonna 2017. Laich edusti tuolloin NHL-seura Toronto Maple Leafsia. Pari kihlautui vuonna 2015 ja häitä tanssittiin kaksi vuotta myöhemmin Idahossa.


Hough kertoi Women’s Health -lehdelle antamassaan tuoreessa haastattelussa kuinka hän on kuluneiden kahden vuoden aikana pyrkinyt jatkuvasti kehittämään itseään sekä löytämään uusia puolia itsestään.

– Yritin löytää sisältäni sen naisen, joka ei tarvitse mitään, toisin kuin se pieni tyttö joka haki jatkuvasti turvaa miehestään, Hough selitti haastattelussaan.

– Samalla kuitenkin mietin, että rakastaisiko hän tätä uutta versiota minusta. Mutta mitä enemmän uskalsin olla aito oma itseni, sitä enemmän hän minusta piti. Nyt suhteemme on intiimimpi, hän jatkoi.


Yksi suurimmista muutoksista Houghin elämässä on kuitenkin liittynyt naisen seksuaalisuuteen. Hän kertoi Women’s Healthille tienneensä jo varsin pitkään, ettei ole täysin hetero. Vasta neljä kuukautta häiden jälkeen Hough uskalsi kertoa asiasta myös miehelleen.

– Sanoin hänelle, että ”tiedäthän, etten ole täysin hetero?” ja hän sanoi ”anteeksi mitä?”, Hough muisteli.

– Mutta kerroin, että siitä huolimatta valitsen olla hänen kanssaan.

Laich, 36, kommentoi vaimonsa paljastusta Instagramin välityksellä. Mies julkaisi kuvakaappauksen syyskuun Women’s Health -lehden kannesta, jossa Hough poseeraa alasti.– Olen niin ylpeä vaimostani. Siitä naisesta, kuka hän on ja hänen rohkeudestaan jakaa tämä matka. Rakastan sinua niin paljon, mies hehkuttaa kuvatekstissään.

Hough tuli alunperin tunnetuksi tanssijana. Hän toimi yhdessä veljensä Derekin kanssa Dancing With The Stars -ohjelman valmentajana. Sittemmin Hough on nähty ohjelmassa tuomarina ja nainen on tähdittänyt myös useita musikaaleja, kuten Footloosea ja Rock Of Agesia. Tällä hetkellä nainen tuomaroi America’s Got Talent -ohjelmaa.