Harvinaisesta syövästä toipuva Janni Hussi sai hyviä uutisia: ”Jatkotoimenpiteitä ei tarvita” - Viihde - Ilta-Sanomat

Harvinaisesta syövästä toipuva Janni Hussi sai hyviä uutisia: ”Jatkotoimenpiteitä ei tarvita”

Janni Hussi sai lääkäriltä iloisia uutisia.

Janni Hussi kertoi kesäkuussa sairastuneensa harvinaiseen syöpään.­

2.8.2019 19:39

Fitnessmalli-kisasta tunnetuksi tullut hyvinvointialan yrittäjä Janni Hussi, 27, kertoi kesäkuun alussa sairastuneensa harvinaiseen syöpään. Diagnoosiksi tuli dermatofibroomasarkooma, joka on pahanlaatuinen sidekudoskasvain.

Tuolloin Hussin olkapäästä leikattiin ihoalue, jossa pahanlaatuinen sarkooma sijaitsi. Nyt Hussi on käynyt ensimmäisellä kontrollikäynnillään leikkauksen jälkeen. Nainen kertoo asiasta Instagram-julkaisussaan.

– Tänään oli mun eka kontrolli. Vastaanotolle päästyäni lääkäri kysyi että miten menee? Vastasin että oikein hyvin! Johon lääkäri totesi, että niin myös tulosten puolesta, sillä koko sarkooma on saatu poistettua ja leikatut marginaalit ovat olleet riittävät.

Hussi iloitsee, sillä syöpä on nyt toistaiseksi pois päiväjärjestyksestä.

– Jatkotoimenpiteitä ei siis tarvita ja seuraavan kerran jatketaan kontrollointia vuoden päästä. Oon niin ilonen että heitän kohta voltin!

Hussi kiittelee myös häntä hoitaneita lääkäreitä ja hoitajia.

– Lämmin kiitos koko hoitotiimille jos ikinä tätä satutte näkemään.

Hussi on saanut ilouutisen johdosta valtavan määrän onnitteluja.

Hussi on kertonut blogissaan avopuolisonsa Joel Harkimon olleen suuri tuki ja turva läpi vaikean koettelemuksen ja leikkauksen.

Pariskunnan elämässä on onneksi myös paljon iloa ja onnea, sillä keskustelua myös omista mahdollisista lapsista on avomiehen kanssa ehditty käydä.

– Mutta nyt ei ole vielä oikea aika sille. Nyt on kaikkea menossa niin paljon, ettei ehdi, mutta kyllä varmasti jossain vaiheessa myöhemmin. Tietysti voihan sitä aina toivoa, mutta eihän se ole aina saneltua, että onnistuisi, pohti Hussi IS:lle kesäkuussa.

Hussin mukaan Joelissa on isämateriaalia.

– Mulla ei ole mitään huolta siitä. Omia taitojani saatan epäillä, mutta kun Jolle on siinä, niin kaikki menee ihan hyvin.

Äitiyteen Hussi suhtautuu vielä neutraalisti.

– Jotkut kavereistani on sellaisia, että he ovat aina tienneet halunneensa äidiksi. Sitten olen minä, joka toivoo, että heräisi se sellainen ”äidin vaisto”, Hussi naureskeli tuolloin.

– Mutta me ollaan kaikki erilaisia, ja kyllä nyt, kun on oikea tyyppi tuossa, niin se tuntuu enemmän kuin mahdolliselta, että joskus sitten.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?